Videó: Durván meghamisította Hadházy Ákos mai szavait Európa legmocskosabb „közmédiája”

Egymás mellé téve a két videót látszik a különbség.

Beszámoltunk róla, hogy hétfőn újra az MTVA Kunigunda utcai székházába mentek az ellenzéki képviselők, miután pénteken a bíróság kulcsfontosságú ítéletet hozott, amelyben kimondta: tavaly decemberben jogszerűen tartózkodtak a közmédia épületében, vagyis törvénytelen volt verőemberekkel kidobni őket onnan.

A mai ellenzéki delegáció tagja volt Hadházy Ákos független képviselő is, aki a Facebook-oldalán fakadt ki amiatt, hogy a híradóban mennyire meghamisítva adták közre az általa mondottakat.

Hadházy szerint „nehéz lenne sorrendbe tenni, hogy a “köztévé” aljas hírhamisításai közül melyik a legnyilvánvalóbb és legszemtelenebb. De amit a hírhamisító vezérigazgató ma megengedett magának, az biztosan dobogós.”

Hadházy ugyanis az MTVA épülete előtt arról beszélt, hogy politikai nyomásgyakorlással kell elérni,

  • hogy Papp Dániel helyett egy konszenzusos jelölt kerüljön a közmédia élére,
  • valamint törvénnyel kellene tiltani a kormánypropagandát.

Mindebből az M1 Híradójába már csak annyi került be, hogy Hadházy szerint „politikai nyomást kell gyakorolni a műsorszerkesztésre”.

A képviselő által ebben a formában el nem mondott mondatot a bemondó és a riport narrátora is megismételte, viszont Hadházy többi kijelentését egyszerűen kihagyták a riportból.

Íme egymás mellé téve a valóság, és annak közmédiás megjelenítése:

.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek