Kálmán Olga: Budapest legyen az Orbán-rendszer megdöntésének élharcosa!

Karácsony Gergely oldalán vetette bele magát a kampányba a népszerű tévés személyiség.

Beszámoltunk róla, hogy vasárnap 13:00 órai kezdettel mutatta be programját Karácsony Gergely a TRIP rendezvényhajón.

Az eseményen részt vett Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor is, akiknek a legfontosabb pontjai szintén bekerültek a végső programváltozatba.

Kálmán Olga, aki a nyár folyamán egy komoly ortopédiai műtéten esett át, már jobban van, és teljes erőbedobással vetette bele magát a kampányba.

Kálmán Olga felszólal Karácsony Gergely vasárnapi programbemutatóján

A mai rendezvényen kijelentette: az emberi méltóságunk okán jogunk van a szabad kultúrához, a szabad oktatáshoz és a szabad sajtóhoz.

Kálmán szerint a három korábbi jelölt programjai közt nincsenek markáns különbségek, mindannyian vissza akarják venni Budapestet a szabadság fővárosának.

Kálmán Olga bírálta Tarlós Istvánt, aki soha nem szólalt fel az oktatás vagy az egészségügy leépítése ellen.

„Legyen Budapest a rendszer megdöntésének élharcosa!”

— jelentette ki Kálmán Olga, aki szerint a fővárosiak nem attól érzik jól magukat, ha leburkolnak egy teret. Az az alap, ha egy polgármester jól költi el a közös pénzt, de a lényeg, hogyan élnek a városban az emberek, milyen a mentális és a fizikai egészségük, hogyan vigyáznak egymásra.

A fővárosiaknak arról kell dönteniük, akarnak-e egy parancsokat végrehajtó, kritikus helyzetekben hallgató vezetőt, vagy olyan vezetőt szeretnének, akinek van programja a szabadság visszanyerésére.

A beszédeket >>itt tudod<< visszanézni.

 

Valódi Hírek