Donáth Anna minden mocskos fideszes nyilatkozatot lefordít angolra és elküld az európai vezetőknek

Trócsányi László és Varga Judit már kínos helyzetbe is került a kettős beszéd miatt.

A momentumos politikus megunta a Fidesz kettős beszédét, és mostantól tételesen szembesíti az európai vezetőket a Fidesz belföldi piacra szánt Európa-ellenes, aljas dumáival.

Donáth Anna minderről a közösségi oldalán számolt be:

„Nem, kedves Fidesz, ez már nem így megy!

2010 óta ez a játék: Orbán Viktor megbízottjai felöltik az elegánsabb ruhájukat, pontokba szedik és angolul előadják a fideszes kormányzás moderált és szakmainak tűnő védelmét az EU különböző fórumain – majd magyarul, a magyar közönségnek a leghazugabb összeesküvés-elméletekkel állnak elő.

Minap már lebukott Varga Judit igazságügyi miniszter, aki a 7. cikk szerinti eljáráshoz szükséges meghallgatáson, angolul egészen mást adott elő, mint aztán a magyar sajtótájékoztatón.

Máshogy érvelnek a biztosi pozícióra egyébként teljesen alkalmatlan és méltatlan Trócsányi László mellett angolul, és mást írnak a Fidesz hivatalos, magyar nyelvű fizetett hirdetéseibe a belföldi közönségnek. A buta és hazug összeesküvés-elméleteket Sorosról és a bevándorlásról.

Hát, kedves Fidesz, ez már nem fog menni. Minden ilyen, belföldre szánt hazugságot postafordultával küldök angol fordításban a valódi címzettekhez.”

Nem, kedves Fidesz, ez már nem így megy!2010 óta ez a játék: Orbán Viktor megbízottjai felöltik az elegánsabb…

Közzétette: Donáth Anna – 2019. szeptember 21., szombat

.

Valódi Hírek