A saját követői kérik számon Hont Andrást, miért hazudik és rágalmazza az ellenzéket

Az „ellenzéki” megmondóember mai aljas húzása miatt akadtak ki sokan.

Csalással, az ajánlóívek törvénytelen lemásolásával vádolta meg a fideszes szennysajtó hétfőn az ellenzék közös VIII. kerületi polgármester-jelöltjének, Pikó Andrásnak a kampánycsapatát.

A rágalmak igazolására a fideszes média semmilyen egzakt bizonyítékkal nem szolgált: egyetlen fényképet mutattak be, amin nem tudjuk, mi történik: emberek ülnek rajta a számítógépeik előtt.

Udvarhelyi Tessza, Pikó András kampányfőnöke az Indexnek nyilatkozva kategorikusan cáfolta a fideszes vádakat, és hangsúlyozta:

semmiféle jogsértés nem történt, az állampolgárok személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően nem másolták le.

Mindezek ellenére Hont András, a hvg.hu rovatvezetője, Deutsch Tamás korábbi kampányfőnöke, a Fidesz 1990-2007 közötti tagja példátlanul agresszíven támadt neki a győzelemre esélyes ellenzéki jelölt csapatának.

Hont a fideszes sajtó rágalmait készpénznek véve, a közszereplői oldalán megosztotta a Magyar Nemzet cikkének részletét, és többek között azt írta Pikó Andrásékról:

„Reménytelenül hülyék. Illegális adatbázisépítés gondosan dokumentálva, amit azután fölraknak a fészbukra”

Ez már Hont követőinek is sok volt: a poszt alatt tömegesen kérik számon a megmondóembert, miért szállt be az ellenzék lejáratásába egy ócska fideszes rágalommal.

Itt vannak a legerősebb kommentek:

.

További kommentek >>ERRE<<.

Valódi Hírek