Friss: Szandi súlyos videóban kampányol a Fidesz mellett

Az énekesnő nagyon elégedett azzal, ami az elmúlt években történt.

Megtévesztő módon, „Civilek Óbudáért” felirattal kezdődik az a fideszes kampányfilmecske, amelyben a Fidesz régi támogatója, Pintácsi Alexandra „Szandi” agitál a III. kerület fideszes polgármestere, Bús Balázs mellett.

A Nyugati Fény által kiszúrt videóban Szandi először egzaltált lelkesültséggel beszél kedvenc békásmegyeri sétálóhelyéről, a Gőtés-tóról, valamint a III. kerületi lakóközösségről, majd hamar áttér a politikai üzenetekre.

Az énekesnő „érzi”, hogy a fideszes önkormányzat támogatja a közösségi ügyeket, erre példaként azt hozza fel, hogy az ő 30 éves jubileumi koncertjét is a kerületben tartották, és látta a csillogást a szemekben.

A fideszes polgármesterről megtudjuk: régóta ismerik egymást Szandival, mert a politikus Álmos nevű fia egy csoportba járt az óvodában Szandi lányával.

„Én azt tapasztalom, hogy folyamatosan épülünk-szépülünk, és szerintem a Balázs bebizonyította, hogy ő a legalkalmasabb ennek a kerületnek a vezetésére”

– ad útmutatást az énekesnő abban a videóban, amely Bús Balázs Facebook-oldalán, (vélhetően közpénzből) fizetett hirdetésként jött szembe velünk:

Szandi szeret Békásmegyeren élni

Mindenki Szandija, Pintácsi Alexandra kislány kora óta él Békásmegyer – Ófaluban. Kedvenc sétálóhelye a Gőtés park, ahol gyerekként is sokat játszott. Elmondása szerint családjával igazi falusias életet élnek itt a kerületben, környékbeliekkel, barátokkal, szomszédokkal sokat szerveznek helyben közösségi programokat. Óbuda egy olyan hely, ahol jó élni, jó óbudainak lenni. Civilek Óbudáért – Közösséget építünk!

Közzétette: Bús Balázs – 2019. augusztus 24., szombat

.

 

Valódi Hírek