Lukácsi Katalin megoldott egy problémát, amit ő maga okozott: Visszalépett Szolnokon

A wannabe politikai celeb rájött, hogy az kevés lesz egy 70 ezres város vezetéséhez, hogy szerepelt már Konok Péterrel közös Youtube-videóban.

Visszalépett a közös ellenzéki polgármester-jelölt javára Lukácsi Katalin Szolnokon. Ezzel megoldott egy olyan problémát, amelyet ő maga okozott a 70 ezres megyeszékhelyen.

Lukácsi Katalin volt az az önjelölt polgármester-jelölt Szolnokon, aki semmilyen városvezetői, vagy egyáltalán értelmezhető politikai tapasztalattal, teljesítménnyel nem rendelkezik: egy mezei KDNP-aktivista volt a közelmúltig.

KDNP-s karrierje csúcspontja az volt, hogy ő mehetett Hollik Istvánnal karöltve, „MIBŐL?” – feliratú papírokkal cirkuszolni Juhász Péter háza elé, amikor a Fidesz abból csinált műbalhét, hogy Juhász „túl drága” albérletben lakik.

Lukácsi két éve kilépett a KDNP-ből, azóta ezzel haknizza körbe a médiát, magát politikai tényezőnek fantáziálva.

Mivel a nulla teljesítmény hatalmas önmutogatási vággyal párosul a személyében, egy ideig sikeresen tartotta magát felszínen a nyilvánosságban, ma már jobbára csak jobbikos Youtube-csatornákon bukkan fel megmondóemberként Konok Péter és Pörzse Sándor társaságában.

Lukácsi visszalépésével az ellenzék közös szolnoki polgármester-jelöltje Radócz Zoltán jelenlegi önkormányzati képviselő lesz – őt támogatja a Momentum, az MSZP, a DK, a Jobbik és az LMP is.

 

Valódi Hírek