A Fidelitas nagy mellénnyel kiállt az utcára parkolási pénzezni, mindeközben kínosan lapítottak a Fidesz szerepéről

Amikor a saját pártjukban kellene keresni az elfolyt pénzt…

Zugló polgármesterét, az MSZP támogatását is élvező Karácsony Gergelyt terheli a felelősség, amiért veszteséges a kerületi parkolási rendszer ” – jelentette ki Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke a szervezet vasárnapi akcióján Budapesten.

Borbély szerint naponta 1 millió forint veszteséget termel a parkolási rendszer Zuglóban, miközben az összes többi kerület nyereséggel tudja azt működtetni. A Karácsony Gergely alkalmatlansága miatt kieső összeget a választóknak kell megfizetniük, és nem tudni, hová tűnik ez a rengeteg pénz – tette hozzá.

A Fidelitas fővárosi vezetője pénzszivattyúnak nevezte a zuglói parkolási rendszert, és magyarázatot kért a kerület polgármesterétől és azzal is előjött, hogy tudni akarja,

„kikhez folyik el ez a rengeteg pénz”.

Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke beszél.MTI/Bruzák Noémi

A sajtótájékoztató után a Fidelitas tagjai több zuglói parkolóórára fekete zsákokat húztak „Karácsony alkalmatlanságának az ára napi 1 millió forint – Ön fizeti!” felirattal.

Arról viszont nem beszélt, hogy a zuglói parkolásról a rendeletet korábban a Fidesz és az MSZP képviselői szavazták meg, így sanszos, hogy a saját pártjukban is körül kellene nézni,

hogy hova folyik a pénz.

Az is kimaradt, hogy a Fidesz elszabotálta a zuglói közgyűlés parkolással foglalkozó napirendi pontjait. Erről a Nyugati Fény videóját itt lehet megnézni:

Botrányba fulladt a zuglói közgyűlés ülése, Karácsony szerint a Fidesz szabotázsra készült (NYF-videó)

Ott voltunk. Rendkívüli ülést tartott ma a zuglói önkormányzat. A napirendi pontok közül az első kettő a botrányos kerületi parkolással foglalkozott volna, csakhogy Karácsony Gergely szerint a Fidesz el akarta szabotálni ezeket a szavazásokat, a fideszesek szerint viszont ez hazugság, végül úgy megkavarták a napirendeket, hogy az sem tudták, miről szavaznak, az ülés pedig ellehetetlenült.

(MTI nyomán)

Valódi Hírek