Schmidt Mária akkora baromságot mondott Németországról, hogy még mindig csak pislogunk (+videó)

Kalandozásai az elmaradott nyugaton.

Interjút adott az Inforádió Aréna című műsorának Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója és még egyéb közpénzes projektek állami felelőse.

Schmidtnek sikerült beletenyerelnie a Németország-Internet-Huawei témába és alaposan mellényúlnia, de ez nem túl meglepő azok után, miután nemrég arról értekezett, egyáltalán nem biztos, hogy

az nyerte meg a II. világháborút, akiről tanultuk.

A főigazgató elmondta:

A gazdasági erőnek párosulnia kell technológiai és innovációs erővel. Most ugye az előtt a kérdés előtt áll Németország, hogy az 5G technológiát megveszi-e a Huaweitől, vagy pedig nem veszi meg.”

Hozzátette:

Ha megveszi, az Amerikai Egyesült Államokkal konfliktusba kerül, ha nem veszi meg, ott nincs wifi meg internet Németországban, mert nagyon le vannak maradva, ott

középkori állapotok vannak ebből a szempontból,

és ők meg nem fejlesztették ki. Tehát akkor? Technológia. Úgy néz ki, hogy bizonyos dolgokban Kína már technológiailag is előttünk jár. Ez nem marad következmények nélkül.”

.

Gyorsan írtunk a fejletlen Németországba szakad barátainknak, akik azt válaszolták online, hogy ne aggódjunk, igen jó internettel rendelkeznek.

Valódi Hírek