Durva plakáttal várja az MSZP a Néppárt elnökét (+fotó, videó)

Kitört a plakátháború.

Meghackelték a szocialisták az éjjel a Liszt Ferenc repülőtér közelében az egyik óriásplakátot – írja Tóth Bertalan, a párt elnöke a Facebook-oldalán.

Mi ma ezzel az óriásplakáttal vártuk Manfred Weber urat a Liszt Ferenc reptér szomszédságában! #jogavantudni

Közzétette: Dr. Tóth Bertalan – 2019. március 11., hétfő

Az MSZP egyik videója szerint ezzel a korai, rendhagyó köszöntéssel szeretnénk megmutatni, milyen érzés megérkezni az orbáni demokráciába, és egy óriásplakáton szerepelni Sorossal. „Ugye Ön sem kér egy ilyen „demokráciából” az Európai Néppártban? Reméljük, hogy amikor a reptérről megérkezve önmagával szembesül, könnyebb lesz meghoznia a megfelelő döntéseket.

Jó Reggelt Manfred Weber úr! Isten hozta Orbanisztánban: Welcome to Hungary! Mi ezzel a korai, rendhagyó köszöntéssel szeretnénk megmutatni, milyen érzés megérkezni az orbáni demokráciába, és egy óriásplakáton szerepelni Sorossal. Ugye Ön sem kér egy ilyen "demokráciából" az Európai Néppártban? Reméljük, hogy amikor a reptérről megérkezve önmagával szembesül, könnyebb lesz meghoznia a megfelelő döntéseket. #MSZP #HuEu #HazaSzeretetEurópa #StopOrbán #Orbanisztán

Közzétette: MSZP – 2019. március 11., hétfő

Arra már viszont nem számíthattak a pártban, hogy a néppárti csúcsjelölt érkezésére eltüntetik az összes óriásplakátot a lehetséges útvonaláról.

Valódi Hírek