„Önnek is joga van tudni, hogy ez már hazaárulás” – szavaz a Parlament Putyin bankjáról

Azt csinál majd a bank, amit akar.

Kedden szavaz az Országgyűlés arról, hogy a Budapestre települő Putyin Bank milyen kiváltságokat kap Orbántól – írja Szabó Szabolcs független képviselő a Facebook-oldalán.

Azt is hozzátette: „Gyakorlatilag azt csinálnak majd, amit csak akarnak. A meghívásukra az jöhet be az országba diplomáciai védettség mellett, akit csak akarnak. Adót nem kell fizetniük. Rendőr nem teheti be a lábát az épületbe.”

Mint korábban beszámoltunk róla, minden létező kedvezményt megkap majd a hazánkban működő, az orosz érdekeltségű Nemzetközi Beruházási Bank.

Mi adjuk az irodaépületeket, a bankelnök hivatalos rezidenciáját és az ingatlanok biztonságát és nyugalmát a banknak. A nyugalmat úgy kell érteni, hogy a bank ingóságait semmilyen hatóság nem foglalhatja le, sőt, a bank minden tulajdona és eszközei

mentesülnek mindenféle korlátozás, szabályozás, ellenőrzés alól.

Ma már szavaz is az Országgyűlés arról, hogy a Budapestre települő Putyin Bank milyen kiváltságokat kap Orbántól….

Közzétette: Szabó Szabolcs – 2019. március 4., hétfő

Ami igazán bicskanyitogató, hogy semmilyen adót nem kell majd fizetniük a tevékenységük után, beleértve a helyi vagy az országos terheket is.

Ha ez még nem lenne elég, a bank dolgozói és elsősorban vezetősége – elnöke, igazgatói és kormányzói, valamint az ő családtagjaik –

diplomáciai mentességben részesülnek.

Korlátozás nélkül jöhetnek Magyarországra azon szakértők és tanácsadók is, „akik a Bank érdekében helyszíni látogatásokon vesznek részt”. És jöhet még mindenki más, akiket az NBB meghív.

Ez nemzetbiztonsági szempontból felvet bizonyos aggályokat.

Valódi Hírek