Laposra vert mindenkit két férfi a Kertész utcában, a rendőrök nem tettek semmit

Mintegy 15 embert kaptak el.

Még február 21-én éjszaka két férfi szabályosan péppé verte a VII. kerületi Vittula szórakozóhely környékén álló embereket a Kertész utcában, köztük nőket és külföldieket is – írja az Index.

A szemtanúk szerint az egyik házból kiment két férfi, akik vélhetően részegen és/vagy bedrogozva nekiestek a kint állóknak. A segítségükre érkezőknek is nekimentek, az egyik szemtanú szerint egy nőnek kirúgták több fogát is.

Egy szemtanú arról számolt be, hogy miután a kocsma előtt álló tizenöt ember a földre került vagy elfutott,

a két férfi átment a szemközti Prága klubba, és ott folytatták a verekedést.

A rendőrök 15-20 perc alatt értek ki a Kertész utcába, majd amikor közeledtek a helyszínre, a Kertész utca 4. szám alatti lakóházból egy nő kirohant az utcára, hogy jönnek a rendőrök, és

a két verekedő férfi a nővel bemenekült az épületbe.

A cikk szerint a helyszínre érkező rendőrök azonban feltűnően nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, és úgy sem keresték meg az elkövetőket, hogy konkrétan a kocsma melletti lakóházba menekültek be, és erre több szemtanú is felhívta a figyelmüket. Miután nagy nehezen bementek 3-4 perc után kijöttek és közölték, sajnos nincs elég súlyos sérült, hogy ennél többet tehessenek, több sérültet kell előkeríteni.

A rendőrség azt nyilatkozta, hogy garázdaság miatt nyomoznak.

Valódi Hírek