Ordító baromságot nyilatkozott a részegen autót vezető csepeli fideszes a mai előválasztásról

Borbély Lénárd akkora blődlit mondott, hogy Hollik Istvánnak is kihullik a haja tőle.

A csepeli Fidesz még az országos átlagnál is hitványabb gazemberekből áll – ez többször bebizonyosodott már. Elég legyen csak az ellenzéki társát pap általi kiprédikáltatással fenyegető Czibulyánéra, az újságírókat fenyegető Ábel Attilára, vagy Németh Szilárd komplett életművére gondolni.

Most a részeg vezetésért korábban elmeszelt csepeli polgármester, Borbély Lénárd fejtette ki véleményét az ellenzéki előválasztásról.

Borbély Lénárd

Mint megírtuk: a vártán nagyobb részvétel mellett zajló előválasztást végül 81 százalékos eredménnyel Karácsony Gergely nyerte.

A – ki tudja honnan és miért előrángatott – csepeli fideszes polgármester erről azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy az egész előválasztás egy hatalmas kudarc volt.

Borbély szerint nincs hiteles arca az ellenzéknek, akit el tudnának indítani főpolgármester-jelöltnek, és úgy értékelt, hogy az előválasztás totális érdektelenségbe fulladt.

De a java csak most jön: Borbély Lénárd szerint az is látszik, hogy „a bevándorláspárti politikusokból és pártjaikból az ellenzéki oldalon sem kérnek.”

Németh Szilárd bűntársa szerint „a budapestiek ugyanis egyértelműen kinyilvánították, hogy abból a bevándorláspárti politikából, amit Karácsony Gergely és Horváth Csaba képvisel, nem kérnek.”

(MTI nyomán)

Valódi Hírek