Szobrot állítottak Bayer Zsoltnak a XIII. kerületben, de nem akármilyet! (+fotók)

Erre nem lesz büszke a mocskos szájú Fidesz-agitátor!

A Jászai Mari tér közelében, a Pozsonyi és a Katona József utca sarkán kapott szobrot a Fidesz-alapító polgárháborús uszító.

Bayer Zsolt gipszből készült, arannyal lefújt szobrát egy kutyaillemhely közepén helyezte el a magát Petőfi Művészeti Akciócsoportnak nevező csapat.

A nem túl hízelgő alkotásról a mérce.hu készített fotókat:

fotó: merce.hu

fotó: merce.hu

fotó: merce.hu

Az alkotók közleményükben azt írják:

„Bayer Zsolt a pártállami ököl, aki nemtől életkortól függetlenül csap le bárkire aki szájára veszi a NER-t vagy az állampárt vezetőit a lovagkereszt után saját köztéri szobrot kap.

Érdemül évtizedes munkájának amivel hozzájárult a közbeszéd eldurvulásához a hungarista demagógia új virágkorához. Álljon neki emlék, mert senki nem tud annyira fröcsögni, gyűlölködni, uszítani a magyar nyelvet méltatlanul használni mint ő.

Emlékezzünk gyönyörű szavaira amivel a romákat illette, emlékezzünk, mennyire fájt neki, hogy nem sikerült mind beásni az orgoványi erdőbe és emlékezzünk milyen vehemenciával tiport sárba egy tizennyolc éves lányt.

Ezek a soha nem múló hőstettek örök mementóért kiáltanak, amit most megadunk neki, ábrázolva igaz valójában, naturalistán amilyennek Isten teremtette.”

(via Mérce)

Valódi Hírek