Lázár butának és tehetségtelennek minősítette a vásárhelyiek egy részét és Márki-Zay Pétert

A bukott miniszter persze istencsászár.

A hódmezővásárhelyi Rádió 7 vendége volt szombaton Lázár János, akivel személyesen a kormánypárti rádió tulajdonosa, Rákay Philip beszélgetett, a szintén kormányközeli tulajdonosi hátterű vasarhely.com pedig szemlézte – minderről pedig a 168óra ír.

A volt Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Makó-Hódmezővásárely térségét felölelő választókerület fideszes egyéni országgyűlési képviselője 2018-at egy igen érdekes, izgalmas, de nem rossz évnek nevezte. Közölte: elvesztegetett időként fog bevonulni az elmúlt időszak Vásárhely történelmébe, mivel a város fejlődése látványosan megtorpant.

A vásárhelyi időközi választást, amelyet a Fidesz elvesztett, sokan egy nagy, országos példának szeretnék beállítani,

hogyan lehet megverni a Fideszt – mondta Lázár, de szerinte Rapcsák András személyében választottak már független polgármestert a város élére, de a mostani városvezetőről hamar kiderült, hogy nem független.

Lázár szerint Márki-Zay Péterről kiderült, hogy sok embert csapott be azzal, hogy egy országos mozgalom élére állt és a Fidesz legyőzését, az ország vezetését tűzte ki célul. A volt miniszter úgy fogalmazott:

„Vásárhelyt jelenleg buta és tehetségtelen vezető irányítja.”

Saját munkáját, sorsát Lázár sikeresnek értékelte, mint mondta, áprilisban nagy fölénnyel nyert, városában is bizalmat kapott, értékelték a választók az eddig végzett munkát és eredményeket. Hozzátette, szülővárosában szeretne élni élete végéig.

Lázár Márki-Zay támogatiót, választóit sem kímélte, szerinte

„sok buta és tehetségtelen ember Vásárhelyen is úgy tartja, megbukott azzal, hogy nem kormánytag már az idén.”

Hozzátette, ezek az emberek akkor nyilatkozzanak, ha Vásárhelyről kormánytagként dolgoznak pár évet. Lázár arról is beszélt, hogy szerinte a rombolás és a destabilizálás jegyében fog zajlani a 2019-es esztendő az ellenzék részéről.

„A decemberben a parlamentben történtek Soros-féle bosszú lehetett a CEU-ügyre válaszul.

Provokációra, új típusú politikai harcmodorra kell készülni

az ellenzék felől tavasszal országosan és Vásárhelyen is.” – mondta még el el a Fidesz saját rádiójában, a fideszes „kérdezőnek” Lázár János.

(168óra)

Valódi Hírek