„A fiókomban volt a kollégám gyermekének karácsonyi ajándéka” – A leégett DK-iroda dolgozója torokszorító posztot írt

A DK alkalmazottja megindító levélben hívja fel a figyelmet arra, hogy nem „Gyurcsány irodája” égett el, hanem rengeteg ember munkája és emlékei vesztek oda a pusztító tűzben.

„Ezek az irodák 50 ember munkájának adtak helyet. Munkahely volt. Ugyanolyan munkahely, mint egy bármely másik.”

– írja levelében Ördög Szandi, majd hozzáteszi, hiába politikai munkát végeznek, ők is ugyanolyan hétköznapi dolgokról beszélgetnek a munkahelyi üresjáratban, mint bárki más.

„Ez a hely is ugyanolyan, mint egy bármely másik munkahely. Vannak olyan napok, mikor senkinek nincs kedve dolgozni, de eddig legalább lehetett hol… Ez tegnap megszűnt, elporladt. Csak úgy, mint a kedvenc könyvem, ami a fiókomban maradt vagy a kollégám gyerekének szánt karácsonyi ajándéka.”

– majd úgy folytatja, lehet a DK-t, lehet Gyurcsány Ferencet szeretni vagy nem szeretni, de azoknak, akik ott dolgoztak, ez az épület volt a második otthonuk, tele emlékekkel, amik egy pillanat alatt elporladtak.

„balról a harmadik ablak az irodánk, ahol egy kedves kollégámmal dolgoztunk, minden leégett”

– ad nyomatékot szavainak Ördög és felvilágosít minden médiumot, akik amiatt állítják célkeresztbe őket, mert „Gyurcsány pénzt kér„, hogy azért várnak mindennemű segítséget és támogatást, hogy minél hamarabb legyen újra hol dolgozniuk.

Ördög Szandi teljes levele itt olvasható:

https://www.facebook.com/ordogszandii/posts/10210699359078599

Valódi Hírek