Orbán luxusrepülőzésén poénkodott Sebestyén Balázs a rádióban

Balázs elég egyértelműen beszólt a Vidi-meccsre magángéppel furikázó miniszterelnöknek.

A múlt hét legnagyobb botránya volt, hogy az Átlátszó.hu megírta: Orbán Viktort egy állami közbeszerzéseken milliárdossá váló üzletember repteti focimeccsekre a magánrepülőjével.

Az ügyben Hollik István már komplett hülyét csinált magából az ATV stúdiójában (videó itt), a DK feljelentést tett hivatali vesztegetés miatt (bővebben itt), Orbán pedig hétfőn vigyorogva mondta a Parlamentben, hogy ezentúl is így fog járni focimeccsre (videó itt).

Sebestyén Balázsék szerda reggeli műsorában a Rádió1-en a fapados légitársaságok rémtörténeteiről volt szó, aminek végén Orbán Viktor luxusgépes utazásaira tettek utalást – vette észre a 24.hu.

Egy betelefonáló történetére reagálva az egyik műsorvezető előbb azt mondta: „Borzasztó lehet, ahogy így kiderül, hogy egy ilyen vadparaszt mellett utazol”

Amihez Sebestyén Balázs annyit fűzött hozzá:

„Ahogy a szólás-mondás tartja: nem válogathatod meg az utastársaidat. Kivéve, ha harminc éve Vidi-drukker vagy. Egyébként meg marad a fapad, tesó.”

Bár Balázs nem nevesítette miniszterelnököt, Orbán hétfői nyilatkozata után elég egyértelmű, hogy kire utalhatott a műsorvezető 🙂

Valódi Hírek