Arc leszakad: Megmagyarázta az LMP-s áruló, hogy miért egyeztetett Schmidt Máriával a kampányban

Újabb tragikomikus fordulat az LMP-bohózatban.

Nehéz számon tartani az LMP botrányait manapság, de a sok gusztustalan ügy között is toplistás, hogy kitudódott: Schmuck Erzsébet, az LMP kampányfőnöke rendszeresen Schmidt Máriával egyeztetett a teendőkről a kampány ideje alatt.

Schmuck a párt levelezőlistáján már magyarázkodni kényszerült, miután a Terror Háza igazgatója telefonon „arról győzködte, ha visszalépnek, a választóik elfordulnak tőlük, és kieshetnek a parlamentből”.

(A kormánynak nyilvánvalóan az volt az érdeke, hogy sehol ne lépjenek vissza az LMP-sek, mert ez a Fidesz esélyeit növelte a megosztott ellenzékkel szemben.)

balra: Schmuck Erzsébet, jobbra: Schmidt Mária

A zoom.hu most megkérdezte az érintetteket, akik közül Schmidt nem akart nyilatkozni, mert szerinte „minden határon túlmegy az, hogy valaki magánbeszélgetésekről akar kérdezni”.

Schmuck azonban válaszolt és azzal védekezett, hogy jó kapcsolatot ápol Schmidtel, aki

„csupán barátilag figyelmeztette, amikor le akarta beszélni az LMP-t a visszalépésekről”.

Schmuck szerint Schmidt nem szólt bele az LMP kampányába, és szerinte semmi különös nincs abban, hogy beszéltek, mert Schmidt Ungár Péter LMP-s jelölt édesanyja, és

„csak aggódott, hogy az LMP kiesik a parlamentből, hiszen a fia képviselőjelölt volt, az első ötben benne volt, és ha a párt nem kerül be, a fia is kiesik.”

NYF-kommentár: Van még kérdés, hogy kinek a szekerét tolja ez a zavaros alakulat?

(zoom.hu nyomán)

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek