Karafiáth Orsolya csodálatosan elküldte a búsba a pénzt kuncsorgó Fidesz-bagázst

Folyamatosan érkeznek a felháborodott reakciók, hogy 8 évnyi szabadrablás után a Fidesz a kisemmizett állampolgároknál kuncsorog pénzért, hogy minél nagyobb gyűlöletkampányt tudjanak szervezni.

Novák Katalin államtitkár egyenesen belemondta a kamerába, hogy a kisnyugdíjasok utolsó pár száz forintját is várják a kampányra (videó itt!)

Állandó szerzőnk, Gábor György frappáns reakcióját itt, Bálint Judit rádiós riporterét pedig itt találod.

Kedvenc szókimondó költőnőnk, Karafiáth Orsolya a 24.hu-n írta meg gondoltait. Ebből idézünk most kedvcsinálóként pár erősebb tételt:

„Nincs meg a pásztor a nyáj nélkül. A pásztor egy közülünk, csak éppen azon képessége miatt, hogy jól tud terelni, kiválasztott lett, de tudja jól, hogy kell a nyáj támogató bégetése. Megmutatja, hogy számít a másik is.

Különösen ijesztő hát e gesztus bevetése. Mert nehéz megfogni aljasságát és kiszámítottságát.

Nehéz leleplezni, mekkora hazug szemétség az egész.

A propaganda mindig egyszerű, ha nem lenne az, nem működne. Észrevehették az illetékes lélekformálók, hogy a gyűlöletet fokozni ma már lehetetlen, megült szilárdan, összeforrt a szívekkel, nem fér több, nem kell több. Na de mit lehet tenni, amikor a félelmet és rettegést már nem érdemes tovább hajtani, attól tartván, hogy a visszájára fordul?

Mi az, ami képes elhitetni a rajongókkal, hogy egy a tábor, és az a jó tábor? Igen, a közös jó cselekedet. (…)

És mit csinál, aki jó akar lenni? Hogyan mutathatja meg? Hát adományoz! (…)

A laikus persze kérdezhet sok mindent.

Például, hogy ilyenkor ki ellenőrzi az adományokat? Mennyi a maximum, ami küldhető? Ez már kampányfinanszírozás? Ki ellenőrzi, hogy valóban a Harcra fordítódik-e az összeg?

Ráadásul, ha adni kell, ha összeadni, ha jót cselekedni, akkor példásan fel tud sorakozni mindenki. Ez a valóban jó ügyekre is bőven igaz, ezért undorító, hogy most mit tálalnak jó ügyként.

Elkeseredetten láttam, ahogy egy nyugdíjas ismerősöm üget a csekkel a postára, hogy segítsen a nagy veszélyben. Egy olyan nyugdíjas, aki a minap nem kapott emberhez méltó kórházi ellátást, de a sunyi propaganda miatt elhiszi, hogy nem akkor volt szó az életéről, amikor félrekezelték, hanem most.”

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Eközben két legfrissebb cikkünk az egészségügy helyzetéről:

Fél napig gyötrődött az anyuka a Szent Imre kórház padlóján, mire ránézett egy orvos

Őrület: 2022-re kapott műtéti időpontot a súlyos betegségére az énekesnő

 

Valódi Hírek