Fél napig gyötrődött az anyuka a Szent Imre kórház padlóján, mire ránézett egy orvos

Bicskanyitogató történetről számolt be Adamkó Péter, ismert barlangász a Facebookon.

Történetét az általa közölt fotóval, változtatás nélkül idézzük:

„Szerdán január 3- án gyermekem édesanyja Hajni munkahelyén kb 14 óra 30 perckor rosszul lett!

OMSZ mentők az ügyeletes Szent Imre kórház sürgősségi osztályára szirénáztak vele. Ahol az adatfelvételen kívül órákig semmi sem történt vele. Gerinc fájdalmakkal órákig ácsorgott a folyosón százkét társával együtt!Ennyit számoltak össze az ott lévők kínjukban!

Este hétkor értem helyszínre. Látvány megdöbbentő volt! Emberek tömege állt a folyósokon néhányan ültek már akinek akinek jutott szék a folyosón és felvételi ablak előtti apró váró szerűségben meg a szendvics automaták előtti teremben.

Volt vagy tíz tologatható hatalmas kórházi ágy rajta eszméletlen vagy félig meddig eszméletnél lévő emberekkel de túlzás nélkül mondhatom hogy haldoklóval. Volt akinek valamilyen hozzátartózója az ágy szélén kétségbeesetten ott aggódva szorongatta a kezét vagy próbálta vigasztalni,itatni vagy ép hánytatni.

Eközben a mentők újabb és újabb hordágyon lévő szerencsétlent hoztak be volt aki már szinte gépen élt és palackból kapott oxigént.Az is várt a jobb sorára?! Ápoló a betegektől a folyosón vette le a vért!

Nem tudom hány orvos lehetett szolgálatban de háromnál nem több ezek közül kettő biztos hogy még rezidens volt! Kiszolgáló személyzet aki a folyosón sokszor futkosott maximum abból tízet számoltam össze!

Hajninak bevittem egy kemping matracot egy úgynevezett polifoamot. Mivel állni már nem tudott a kórház folyósólyán feküdt le az emberek lába között !

Úgy húsz óra tájban többszöri általunk kivert balhé után végre behívták az egyik kezelőben. Majd a folyosón kapott a földön fekve infúziót. Az ugyan egy kevésbe forgalmas kórházi folyóson cseppeget le de ez is a találékonyságunknak köszönhetően!

Kilenc és félórai ottlét után éjfél előtt valamivel távozhatott zárójelentés nélkül mert arra is lehetett volna várakozni ki tudja meddig. Mindez elvileg éhen szomjan kell elszenvedni. Az ott lévő kávé és üdítő automatákon kívül még egy harmadikban ropit is kaphat akinek van pénze,aprója meg járóképes.

A folyóson várakozók és legfőképpen a szeretteikért aggódók sokszor emlegették a stadionokat, kormányfői palotát, elosztogatott milliókat meg egyéb sok hasznos dolgokra elszórt milliárdokat.

Magam részére nem kívánok az élettől többet csak annyit hogy néhány jelenleg kormányon lévő politikus kerüljön hasonló helyzetbe. Legfőképpen kívánom az ember minisztert ilyen helyzetbe aki ráadásul pap is. Ha van földön kívüli élet remélhetően nem mennyekbe hanem helyette pokolba kerül annak is a legmélyebb bugyrába.

Aki nem hiszi történetemet akkor ügyeleti napon menjen el a Szent Imre kórház ügyeleti osztályára.

De véleményem szerint bármelyik ügyeleti kórházi sürgősségi osztályon ugyanilyen képet láthatunk.”

Oszd meg, hogy Orbán rajongóihoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek