Vágó István kemény üzenetet küldött az agymosó TV2-nél dolgozó kollégáinak

A tévés szakember, aki jelenleg a DK elnökségi tagjaként dolgozik, eléggé kiakadt a TV2 egyperces agymosó híreitől.

Vágó István Facebook-posztját változtatás nélkül közöljük:

Nem tudom, mióta csinálják, de most vettem észre, hogy – követve a legrosszabb kormányszócsői hagyományokat – már a TV2 is belekezdett a „Tények röviden” egyperces agymosásba, amit a legváratlanabb helyeken illesztenek a műsorrendjükbe.

Ebben az esti adásban három hírről értesülhettünk: az első anyag a képen látható „Soros újabb támadást indít”, a második „Rekordot döntött a kitöltések száma” (nemzeti konzultáció), a harmadik „Tiltakozik a baloldali értelmiség” (a Jobbik és a balliberális oldal szimultán lejáratása). Mindez egy percben, 21:24-kor.

Hazugság, csúsztatás, sandaság, aljasság.

Drága volt kollégáim ott, a TV2-nél! Értelmes, tisztességes embereknek ismertelek meg benneteket. Tudom, hogyan gondolkodtok. Biztos vagyok benne, hogy látjátok, mire használ benneteket a tulajdonos és alvezérei. Nyilván háborog a gyomrotok, megvan a véleményetek erről a civilizált országokban elképzelhetetlen gyakorlatról.

Nem kellene már végre közösen hangot adnotok az érzéseiteknek és a józan eszeteknek? Csak hogy ne kelljen szégyenkeznetek évek múlva, amikor visszagondoltok azokra a szörnyűségekre, melyeket az arcotokkal tesznek eladhatóvá ott, a Róna utcában…

Vágó István

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek