Amíg te a munkahelyeden güriztél, Mészáros Lőrinc GYEREKEI (!!) megnyertek egy 835 milliós közbeszerzést

Nagy a család, sok az éhes száj!

Jó hírünk van: A Mészáros Lőrinc gyerekeinek tulajdonában álló FEJÉR-B.Á.L. Zrt. konzorciuma nyerte a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. radioaktívhulladék-kezelésre és -gyűjtésre kiírt közbeszerzését.

A cég nevét egyébként a három testvér, Beatrix, Ágnes és az ifjabbik Lőrinc nevének kezdőbetűjéből állították össze. – hívja fel a figyelmet a 444.hu.

Mészáros Lőrinc gyerekei, a Fejér-B.Á.L. Zrt. tulajdonosai: ifj. Mészáros Lőrinc, Mészáros Ágnes és Mészáros Beatrix.. Fotó forrása:: feol.hu

A konzorcium másik tagja a West Hungária Bau Kft., amellyel Mészárosék korábban a Nemzeti Lovarda építését is megkapták.

A két cég konzorciumának most 835,6 millió forintért kell csarnokot, konténmentet és kapcsolódó infrastruktúrát kialakítania a Pest megyei Püspökszilágyon.

Közben a hvg.hu arra emlékezetet, hogy a két éve alapított Fejér-B.Á.L. Zrt. tavaly nyerte el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. minősítését, ez azt jelenti, hogy Mészárosék építőipari cége kaphat megbízásokat az erőműben is.

NYF-kommentár: Most már érted, hogy miért kellett 30 évre eladósítanunk az országot Putyinnak?

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek