Zseniális kampánnyal válaszolt Orbánék hazug „konzultációjára” az Amnesty

A Nemzeti Konzultáció hazug és manipulatív kérdéseivel szemben a magyar Amnesty most megmutatja a kormánynak, amit nem szeretne látni.

Úgy tűnik, a világ legnagyobb emberjogi szervezete, az Amnesty International nem tűri némán meghunyászkodva, hogy a habonyi gyűlöletkommunikáció bemocskolja őket.

Mint ismert: Orbánék odáig merészkedtek, hogy a legújabb, Nemzeti Konzultációnak csúfolt propaganda-akciójukban a Magyar Helsinki Bizottságot és az Amnesty Internationalt próbálják hamis vádakkal lejáratni. Mindez szervesen illeszkedik az évek óta tartó civilellenes lejáratókampányba.

A magyar Amnesty most felveszi a kesztyűt: egyrészt emlékezteti Orbánékat, hogy Göncz Árpád, Magyarország valaha volt legmegbecsültebb köztársasági elnöke milyen szavakkal méltatta az emberjogi szervezetet 1992-ben:

Másrészt arra kérik az embereket, hogy az eztkulddel.amnesty.hu oldalon keresztül küldjék el üzenetüket a kormánynak: fontosak-e az emberi jogok, és hogy kellenek-e az ezekért dolgozó civil szervezetek.

A november 23-ig kitöltött virtuális képeslapokat az Amnesty továbbítja majd a címzettnek, ezzel is biztosítva, hogy a résztvevők adataival ne élhessen vissza a kormány.

Jelezd Orbánék számára te is, hogy szerinted 500 millió forintért Fidesz-propagandát folytató álcivil CÖF-re, vagy pedig az emberi jogokért küzdő, tisztességes civil szervezetekre van szükség az országban!

Ide kattintva tudsz virtuális képeslapot küldeni a kormánynak.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

 

Valódi Hírek