Fidesz-aktivisták megvertek egy vak zongoraművészt, mert nem töltötte ki a konzultációt

Weszely Ernő vak zongora- és harmonikaművészt a lakásán érte inzultus, miután visszautasította, hogy kitöltse a Soros-ívet.

A művész lánya tette közzé a történetet az LMP blogján, a Reflektor blogon.

Ebben részletesen leírja: Óbudán élő édesapjához múlt hétfő délután csöngetett be két idős hölgy, akik azt mondták, tájékoztató anyagot hoztak Soros Györggyel kapcsolatban, és szeretnék megtudni, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt.

Weszely Ernő

A művész őszintén elmondta, lévén baloldali érzelmű, már kidobta a konzultációs ívet. Ekkor a nők

„elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros-bérenceztek. …

A szomszéd vetett véget a helyzetnek, amikor kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Apám csak állt ott csodálkozva, hogy mi a fene történt, a nénik meg úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak.”

Weszely Ernő lánya, Zsuzsa az Indexnek azt mondta: nem tesznek feljelentést. A nyílt levéllel az volt a céljuk, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy milyen szégyenteljes dolgok történnek az országban.

A portál érdeklődött a III. kerületi fideszes polgármesternél, Bús Balázsnál, hallott-e az esetről. A sajtóosztály vezetője azt mondta, a történet eddig nem jutott el hozzájuk.

Valódi Hírek