Videó: Juhász Péter keményen kiosztotta az ellene induló momentumos srácot

Mintha a Momentumnak nem épp a Fidesz leváltása lenne az elsődleges célja.

Kevesen vannak az ellenzéki oldalon, akik ne ismernék el Juhász Péter korrupcióellenes munkáját, amellyel kvázi elüldözte Rogán Antalt az V. kerületből: a propagandaminiszter már nem is mer elindulni a Belvárosban egyéniben.

Teljesen egyértelmű, hogy több évnyi kemény munka után ebben a körzetben Juhász Péter a legesélyesebb ellenzéki jelölt, akire a többi ellenzéki párt nem indíthat rá saját embert, hogy gyengítse őt, mert akkor nevető harmadikként a Fidesz fogja vinni a körzetet.

Nem így gondolta a Momentum, akik egyenesen a pártelnöküket, Fekete-Győr Andrást indítanák el Juhász körzetében.

Juhász Péter ezért tegnap nyílt vitára hívta ki Fekete-Győrt:

„Kedves András! Kérlek, üljünk le beszélgetni arról, hogy mi az értelme egymás ellen indulni a választásokon.”

– így kezdődik Juhász Facebookon publikált nyílt levele, amelyre válaszul azt kapta a Momentumtól, hogy Feketének mélyebb a beágyazottsága a kerületben, például mert oda járt már gimnáziumba is.

Ezt már nonszensznek és vicc kategóriának nevezte Juhász, aki tegnap este Kálmán Olga műsorában elég korrektül kiosztotta Fekete-Győrt, mondván szép dolog, hogy ki hova járt iskolába, de talán nézzük meg azt is, hogy ki mennyit dolgozott a kerületért.

Itt a videó legerősebb része:

.

Juhász a Fidesz forgatókönyvének nevezte, ha az ellenzéki pártok nem képesek koordinálni a jelölteket, és egymás ellen indítják az embereiket.

Oszd meg cikkünket ellenzéki csoportokban is, hogy sokakhoz eljusson!

Valódi Hírek