Undorító videó: Így röhögcséltek a fideszes újságírók az indexes kollégájuk véresre verésén

Jól szórakoztak, sőt még az áldozatot gyalázták a derék orbánisták!

Sok mélypontja van a fideszes médianyilvánosságnak, kétségkívül ezek közé tartozik a EchoTV-n futó Sajtóklub, ahol a legaljasabb Fidesz-talpnyalók kommentálják a hét eseményeit.

A műsor hétfői adásában szóba került az Index újságírójának brutális megverése is. Mint ismert: Szabó Zoltánt a KFC “biztonsági őre” bántalmazta ököllel, az újságíró száját a sürgősségin kellett több öltéssel összevarrni. (Itt találod a videót az incidensről.)

A sztori nyilvánosságra kerülése után az internetezők szabályosan megostromolták a KFC Facebook-oldalát. A legkeményebb kommenteket itt gyűjtöttük össze. A KFC később bocsánatot kért, a műszakvezetőt felfüggesztették, a verekedő “biztonsági őrt” pedig kirúgták. (Erről bővebben itt írtunk.)

Mindezek után összegyűltek a fideszes nagyurak és a szolidaritás leghalványabb jele nélkül gurguláztak összevert kollégájukon.

Bencsik András azon “poénkodott”, hogy az Index újságírója most “leleplezett egy nemzetközi fasiszta hálózatot”.

Szentesi Zöldi László rákontrázott: “ezek régi nácik… (röhögés) amerikaiak, fehérek, protestánsok.. ez náci lesz!”

Huth Gerely (Pesti Srácok) szerint a bántalmazott újságíró “az Index egyik legvéresszájúbb, leggátlástalanabb paprikajancsija, akinek a megjelenése is irritáló”

Itt a videó:

.

Oszd meg cikkünket, hogy más is lássa, hová süllyedt a fideszes média!