A DK alelnöke is benne van a felcsúti szellemvasutat ellenőrző csapatban

Niedermüller Péter, a DK európai képviselője és alelnöke is tagja a Felcsútra látogató európai delegációnak.

Ez az ellenzéki párt mai közleményéből derült ki, amelyet változtatás nélkül idézünk alább:

„Az Európai Parlament költségvetési bizottsága ma meglátogatja Felcsútot. A delegációnak Niedermüller Péter, a DK alelnöke és EP-képviselője is a tagja, de ez senkit ne tévesszen meg, ez nem egy baloldali kezdeményezés.

Az európai parlamenti képviselők – oldaltól függetlenül – a saját szemükkel akarják látni, hogy

Orbán Viktor miniszterelnök saját magára költötte a magyaroknak szánt EU-pénzeket.

A bizottság elnöke például egy német jobboldali kereszténydemokrata képviselő, az európai jobboldal egyik meghatározó politikusa, aki egy frakcióban ül a Fidesz EP-képviselőivel. Itt nem a baloldal és a jobboldal, hanem Orbán és Európa állnak szemben egymással.

fotó: iho.hu

A Demokratikus Koalíció szerint az EU képviselői ma a saját szemükkel győződnek meg arról, hogy Orbán Viktor magára költötte a magyaroknak szánt uniós pénzeket. Emiatt csak még élesebbé válik Orbán és Európa szembenállása.

A DK szerint a magyaroknak 2018-ban Orbán és a magyar EU-tagság közül kell választaniuk. Ha Magyarország jövőre Orbánt választja, akkor Felcsút egy emlékhely lesz, egy memento egykori EU-tagságunknak.

Egy emlékhely annak, hogy hogyan dobtuk el magunktól az EU-tagságot; hogy miként cseréltük az európaiságunkat egy korrupt miniszterelnök megalomán magánvidámparkjára.”

Valódi Hírek