Kőkemény választ kapott a debil Semjén, aki szerint a magyarok csoportjai nem fizetnek adót

Csodálatosan leiskolázta a közgazdasági analfabéta madárgyilkost az Élet és Irodalom rovatvezetője.

Semjén Zsolt (aki világ csúfjára a második embere ennek a bús országnak) tegnap arról hadovált a kamerák előtt: komplett népcsoportok nem fizetnek adót Magyarországon. (videó itt, ha esetleg lemaradtál).

Az Élet és Irodalom rovatvezetője, Széky János ma kemény választ adott a közgazdasági analfabéta Semjénnek.

Idézünk a parameter.sk-n megjelent írásából:

„Magyarországon hatvan adónem van, ebből a legfontosabb az általános forgalmi adó, amit magánszemélyek és vállalkozások is fizetnek,

többek között a hajléktalan, aki két kiflit vesz a boltban,

vagy a kisvállalkozás, amelyiknek a befizetendő áfát ki kell temelni, hogy tűrhető fizetést tudjon adni az alkalmazottainak.

Az államnak ez a bevételi forrása sokkal méretesebb, mint a személyi jövedelemadó, de ha csak a magánszemélyeket nézzük, a jövedéki adóval együtt (benzin, cigaretta, olcsó szesz) akkor is döntő.

A NER-nek éppen ez az egyik legzseniálisabb disznósága: a felső áfakulcs a 27 százalékkal európai rekord, de ezt éppen azok szenvedik meg leginkább, akik a teljes pénzüket fogyasztásra költik.

A szegények, akik nincsenek tudatában annak, hogy adóznak. Sorsukat nem kötik össze gondolatban a kormány gazdaságpolitikájával, hiszen a kifli és a feles tipli ára, az van. Adottság.”

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek