Figyelem! Telefonon fogja zaklatni a nyugdíjasokat a Fidesz – Itt vannak a részletek

Ezúttal Vona Gábort ócsárló kampány indul közpénzből, kifejezetten a nyugdíjasokra célozva.

Ráugrott a fideszes kommandó Vona Gábor néhány héttel ezelőtti kijelentésére. (A Jobbik elnöke a Facebookra írt egy posztot a pártok által könnyen befolyásolható nyugdíjasokról. Nyilván nem minden nyugdíjasra értette, csak egy részükre.)

A Fidesz azóta szinte naponta tart sajtótájékoztatót a témában, lassan minden fideszes senkihelyettes bocsánatkérésre szólította már fel Vonát, de nem volt még elég a műhisztiből.

Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn bejelentette, hogy mostantól telefonos és e-mailes „tájékoztató kampányt” indít a párt, hogy „informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor”.

Hidvéghi Balázs

Hidvéghi a sajtótájékoztatón azt mondta:

„Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, miket mondott a Jobbik elnöke”.

Az elkövetkező hetekben telefonon és e-mailben is zaklatni fogják a nyugdíjasokat ezzel a műbalhéval.

Úgyhogy aki nem kér az újabb fideszes agymosásból és szeretné augusztus utolsó napjait nyugalomban tölteni, az ne vegyen fel ismeretlen számról jövő hívásokat az elkövetkező hetekben!

Valódi Hírek