Agyrém: A CÖF futóbolondjai Brüsszelben tüntettek Brüsszel ellen, a rendőrök oszlatták fel a bagázst

„Stop Soros lobby!”, „Hajrá Viktor!” – ilyen és hasonlóan idióta feliratokkal tüntetettek ma a CÖF-ösök Brüsszelben, a magyar témájú európai parlamenti ülés idejére időzítve.

Fele annyian voltak mint az ugyanott ugyanakkor a CEU mellett tüntetők, habár átlagéletkorban a CÖF nyert, duplázással – jelentette a hvg.hu.

Jelen volt Csizmadia László, a CÖF nevű gittegylet szóvivője, valamint Stefka István, kommunistából vérfideszessé vedlett „újságíró”.

forrás: hvg.hu

Csakhogy az állami százmilliókkal támogatott civilek nem jelentették be a tüntetést. A brüsszeli rendőrök ezért felszólították őket a távozásra, és a zászlók elrakására. A bohóc-válogatott ekkor hátrébb ment, de nem akart feloszlani.

A rendőrök megpróbálták nekik elmagyarázni, hogy csak másnapra kértek engedélyt, de

a tüntetők a hiányos nyelvtudásuk miatt ezt nehezen értették.

A CÖF egyik tüntetője a CEU-párti demonstráció feloszlását látva azt kérdezte: „csak ennyit fizetett Soros?”

Amikor a rendőrök elvezették a CÖF tüntetőit, az egyenruhásokat megtapsolták az EP ülésére igyekvő emberek.

Fotó forrása: hvg.hu

A CÖF-nek nem ez a rosszul sikerült felhorgadása volt az egyetlen brüsszeli akciója: a társaság új gyülekezőt beszélt meg estére, de végül a rendőröknek engedelmeskedve, a zászlókat elcsomagolva feloszlatta magát a díszes kompánia.

Az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén szerdán délután tárgyalják a magyarországi helyzetet és a CEU-törvényt. Ebből az alkalomból Orbán Viktor is odautazott, hogy megpróbálja „megállítani Brüsszelt”.

Valódi Hírek