Holnap államfőt választanak, a Fidesz gyorsan sorosozott még egy gusztusosat

Ezúttal Hidvéghi Balázst, a Fidesz kommunikációs igazgatóját bízták meg a nemes feladattal. A csinovnyik mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy Majtényi László esetében

„idegen hatalmi érdekek szolgálatáról beszélhetünk”

így a jelölt méltatlan arra, hogy a magyar nemzet államfője legyen”, hiszen az eddig elérhető információk alapján az tudható, hogy Majtényi László valójában Soros György jelöltje, Soros György érdekei, Soros György pénze áll mögötte”.

Hozzátette: aki „a dollármilliárdos tőzsdespekuláns hatalmi és gazdasági érdekeit szolgálja, az nem szolgálhatja a magyar érdekeket, mert a kettő kizárja egymást.”

A kommunikációs igazgató szégyenteljesnek nevezte, hogy a baloldali pártok idegen hatalmi érdekek mögé álltak be ahelyett, hogy a magyar nemzeti érdekek iránt elkötelezett jelöltet állítottak volna.

Az igazgató kitért a Majtényi-vezette Eötvös Károly Közpolitikai Intézet és Soros kapcsolatára, a szerintük elhazudott támogatásokra, majd ekképp rakta fel a koronát a szép ívű kommünikére:

„Majtényi Lászlót Soros György mozgatta a múltban, és minden jel arra mutat, hogy ez a jövőben is így lenne”. Ezért szerinte

„sokkal inkább indulhatna a bábszínházban valamilyen pozícióért”

(MTI nyomán)

Valódi Hírek