Nem mond le a farokmutogató „tiszteletbeli” konzul

A floridai Sarasota strandján közszemérem-sértés gyanújával hatodmagával letartóztatott Gergátz Sándor a 24.hu érdeklődésére ismertette a maga verzióját. Így hangzik:

„A letartóztatás óta eltelt borzasztó napokban természetesen elgondolkoztam én is azon, hogy ilyen helyzetben esetleg le kellene mondanom. De mindig arra a következtetésre jutok, hogy nem követtem el semmi rendkívülit és szeretném folytatni a szolgálatomat.

Nem ismerkedni és nem szexuális célból látogattam el arra a strandra, ahol máskor is gyakori vendégek vagyunk a feleségemmel.

Mi ismerjük és preferáljuk a floridai naturalista (sic!) strandok többségét, ezen a környéken ez az egy van amolyan félhivatalos státuszban, igaz, sajnos valóban hallani olyanokról, akik itt akarnak illegálisan szexpartnert találni.”

Gergátz István

A helyi seriffi hivatalban azonban másképp értékelik az esetet. Az iroda sajtósa tudatta a 24.hu-val, hogy Gergátzot ugyanazzal vádolják, mint a másik öt idős férfit: jogtalanul tette közszemlére a nemi szervét.

A seriffi iroda hétfői közleménye szerint az aggok „félreérthetetlen gesztusokkal – maszturbálás, a másik fél tapogatása, stb. – jelezték szexuális szolgáltatások iránt érzett vágyaikat”.

Valódi Hírek