Brutális lista: Egy csapatba szedték a Fidesz legnagyobb tahóit

A Sándor Mária halálát kívánó salgótarjáni fideszes politikus megihlette a 24.hu-t, akik összeállították az ország legerősebb suttyóválogatottját.

Íme, a keret legnagyszerűbb játékosai:

Fodor Ibolya. A pécsi önkormányzati képviselő a netadós tüntetés után azt írta posztjában:

„Az utca jelenleg csak gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere”.

Később kamerák előtt lemajmozta az RTL Klub riporterét.

Szalay Ferenc. Szolnok polgármestere egy testületi ülésen e három keresetlen szóval reagált városa két idős hölgylakójának panaszára:

„Ennyi vén kurvát!”

Pechjére bekapcsolva felejtette a mikrofonját.

Stigelmaier Józsefné. A veszprémi önkormányzati képviselő arról írt, hogy ő nem csal áthajtana a migránsokon kamionnal, de még hátramenetbe is kapcsolna, „biztos, ami biztos.”

Haszilló Ferenc. Kecel polgármestere az ellenzéki politikusok elleni kirohanása miatt került be a válogatottba. Ekképp fogalmazott:

„Most kétharmados többség: tarkólövés. Érted? Tarkólövés… Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás satöbbi, ötöt-hatot kivégezni.”

A válogatottban helyet kapott még az önfeledten zsidózgató edelényi polgármester, Molnár Oszkár és eszmetársa, a korábbi pásztói városvezető, Sisák Imre, továbbá a buzizó Kocsis Máté, valamint a női nem két nagy barátja, Illés Zoltán és Tasó László, de nem maradhatott ki a keretből Kósa Lajos sem. (Bővebben itt.)

Valódi Hírek