Nincs vége, a CÖF-ös futóbolondok most garázdaság (!) miatt jelentették fel Niedermüller Pétert

Nem jött be a pápabalhé.

Tovább habosítja a Fidesz azt a hecckampányt, amit még a jobbikos Gulyás Balázs publicista és a Simicska-árvák hetilapja, a Magyar Hang indított Niedermüller Péter ellen.

Mint megírtuk: a Fidesz kamucivil bábszervezete, a Stefka István-kaliberű kommunista gazemberekből álló CÖF a múlt héten Ferenc pápának küldött nyílt levelet, hogy ugyan átkozná már ki az ellenzéki polgármestert, a Szentatyát azonban láthatóan nem hatotta meg a fideszes műbalhé.

Orbán minyonjai ezért most újra futnak egy kört a rég lecsengett sztori körül.

Ma, azaz 2020. február 12-én, szerdán Stefkáék az alábbi közleményt adták ki az MTI-n keresztül:

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye

Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon büntetőfeljelentés-kiegészítést terjesztettünk elő garázdaság bűncselekményének megalapozott gyanújára tekintettel a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők kapcsán az ATV televízió 2020. január 23. napján sugárzott „A nap híre” című műsorában elhangzottak okán.

Az időközben a CÖF-CÖKA által megismert kép és hanganyag alapján a feljelentésünkben megjelölt cselekmény álláspontunk szerint alkalmas lehet arra, hogy kihívóan közösségellenes, erőszakos jellege miatt másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Egyúttal felkértük a Budapesti Rendőr-Főkapitányságot, hogy az ügyben nyomozást elrendelni és soron kívül eljárni szíveskedjen.

CÖF-CÖKA vezetősége”

Valódi Hírek