Ilyen nincs: Ferenc pápához fordult a CÖF, hogy átkozza ki Niedermüller Pétert

Elfogytak a szavaink.

Tovább habosítja a Fidesz azt a hecckampányt, amit még a jobbikos Gulyás Balázs publicista és a Simicska-árvák hetilapja, a Magyar Hang indított Niedermüller Péter ellen.

A Fidesz kamucivil zombiszervezete, a Stefka István és Csizmadia László-kaliberű futóbolondokból álló CÖF most egyenesen Ferenc pápának írt nyílt levelet, melyet (ismeretlen megfontolásból) az MTI tett közzé hétfőn.

Idézzük a remekművet:

„Nyílt levél Őszentsége Ferenc pápa részére.

Szentséges Atya! A Corpus Iuris Canonici és a II. Vatikáni Zsinat szellemiségében valljuk, hogy a krisztushívők mindnyájan részesévé váltak Krisztus papi, prófétai és királyi feladatának, és közöttük egyenlőség uralkodik méltóságuk és cselekvésük tekintetében.

Az egyenlő méltóság kánonjogi értelemben a személyiség egyenlő védelmét jelenti.

Őszentsége II. János Pál Pápa Centessimus Annus című enciklikájában külön hangsúlyt fektet az ember személyének védelmére, méltóságának megvédésére, ami hozzájárult a történelem különféle viszontagságai között egy igazságosabb társadalom felépítéséhez, vagy legalább az igazságtalanság visszaszorításához.

A CÖF-CÖKA, mint Magyarország meghatározó tömegtámogatással rendelkező civil szervezete abból a célból fordul Őszentségéhez, mivel az elmúlt napokban folyamatos támadás alatt áll a magyarországi keresztény közösség, amelynek eredője, hogy az Európai Parlament korábbi tagja, jelenleg Magyarország fővárosa egyik kerületének polgármestere, a Demokratikus Koalíció nevű balliberális párt alelnöke, Niedermüller Péter néhány napja egy országosan elérhető televízió műsorában „rémisztő képződményeknek” nevezte a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiakat és nőket.

Tekintettel arra, hogy az elhatárolódás, vagy a gyalázatos kijelentés határozott elítélése az érintettek részéről a mai napig nem történt meg, sőt több balliberális vezető politikus is támogatólag foglalt állás a jogsértő kijelentés kapcsán, úgy döntöttünk, hogy a Szentszék tekintélyét hívjuk fel a magyarországi keresztény közösség védelmében.”

A nyílt levelet Csizmadia László, Bencze Izabella, ifj. Lomnici Zoltán és Fricz Tamás írták alá.

Valódi Hírek