A Nyugati Fény válasza Karafiáth Orsolya rágalmaira Ráhel-ügyben

Sajnáljuk.

Isten látja lelkünket, nem akartunk többet foglalkozni Orbán Ráhel horvátországi afférjával.

Azok után, hogy az Orbán-család közeli barátja, Bayer Zsolt szóban és írásban is elismerte cikkünk minden lényegi állítását (valóban a miniszerelnök lánya van a fotókon, valóban Horvátországban és valóban szemetel), a részünkről lezártnak tekintettük az ügyet.

A fideszes trollok kezéből maga Bayer csavarta ki a fegyvert, hogy tovább hazudhassák azt, hogy „nem is Ráhel van rajta”, „nem stimmelnek az árnyékok”, „nem is eldobta, hanem fölvette”, stb.

A széles publikum pedig kapott egy újabb ízelítőt a fölsőbbrendű NER-mentalitás esszenciájából: ha a pórnép gyermeke vizet merészel inni az 50 fokos buszon, akkor megbüntetik; ha az országimázsért felelős Orbán-lány eldobja a szaros pelenkát, akkor Gyurcsány a hibás.

Már éppen lecsengett a sztori, amikor öt nappal a történtek után Karafiáth Orsolya azt találta írni a 24.hu-n megjelent cikkében: nem lenne meglepve, „ha egész pelenkasztori csak egy megrendelt elterelő hadművelet lenne.”

Megrendelt.

Hadművelet.

Kedves Orsolya, ez egy olyan méltatlan és ostoba összeesküvés-elmélet, amit semmivel nem tudsz bizonyítani, mivel természetesen nem igaz.

Mi az, hogy „megrendelt elterelő hadművelet”? Ki rendelte meg kitől? Hm?

Kedves Orsolya, nálunk nem lehet cikket rendelni.

Másrészt némi gondolkodás után teljesen nyilvánvaló, hogy ezt az orbitális presztízsveszteséget önszántából soha nem vállalta volna Orbán Ráhel.

Kedves Orsolya, nincs rendben, hogy közvetve az Orbán-rezsimmel való összejátszással vádolod az egyik legbátrabb és legtisztességesebb ellenzéki portált, mindezt a legcsekélyebb bizonyíték nélkül.

Kedves Orsolya! Egy olvasott híroldalon publikálsz, és többek között a Nyugati Fény kitartó marketingmunkájának köszönhetően véleményvezér lettél ebben az országban, így felelősséged van a leírt szavaidért.

Sajnáljuk, hogy ezt kell leírnunk, de szégyelld magad ezért a sunyi rágalomért, nem vártuk ezt tőled.

U.i.: Olvasóinkat pedig továbbra is arra biztatjuk, ha közhatalommal rendelkező embereket bármilyen módon kínosan érintő információval, fotóval, hangfelvétellel rendelkeznek, bizalommal küldjék el nekünk.

 

Valódi Hírek