Betelt a pohár, a DK beperelte Hegedűs Zsuzsát az eszetlen pénzszórás miatt

Megígérték, megtették.

Mint emlékezetes, Hegedüs Zsuzsannáról, a hátrányos helyzetűekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízottról kiderült, hogy havi nettó 920 ezer forintos tiszteletdíja mellett másfél millió forintos éttermi számlát is csinált az állam kontójára (bővebben itt!).

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigényléssel fordult a Miniszterelnöki Kabinetirodához, hogy megtudja, pontosan mire és mennyit költött Hegedüs ezen a címen. A kabinetiroda megtagadta a részletes adatok kiadását, ezért a DK pert indít a teljes nyilvánosság érdekében – tudatta a párt szóvivője szerdán.

Gréczy Zsolt azt írja: a DK szerint bűn a legszegényebb honfitársaink támogatására szolgáló európai és hazai forrásokat reprezentációra pazarolni. Programunkban vállaljuk, hogy a Sokak Magyarországán megtörjük a mélyszegénység ördögi körét.

Közmunka helyett valódi munkahelyet hozunk lére, napi háromszori étkezést és esélyteremtő oktatást biztosítunk minden rászoruló gyermeknek. Bevezetjük a feltételes családi minimáljövedelmet, amivel kiegészítjük a családok és az egyedülállók jövedelmét a megélhetéshez szükséges minimális szintre, és garantáljuk, hogy a minimális mennyiségű víz, gáz, áram és internet minden háztartás számára ingyenesen legyen elérhető – közölte a DK szóvivője.

Valódi Hírek