Habony rátenné a kezét a Slágerre

A leghallgatottabb budapesti rádiót eddig csak azért nem adták el, mert a miniszterelnöki tanácsadó üzleti köre túl keveset ajánlott érte.

Habony Árpád szívesen a médiabirodalmába olvasztaná a Sláger FM-et. A Magyar Nemzet írja, hogy a miniszterelnöki tanácsadó már ajánlatot is tett a leghallgatottabb budapesti rádió megvételére, a jelenlegi tulajdonos Tematic Media Group Kft. mögött álló nagyváradi üzletember, Radu Morar azonban kevesellte a felkínált összeget, így az üzlet a kútba esett.

Fotó: Reviczky Zsolt / Magyar Nemzet

Morar a Magyar Nemzetnek azt mondta, a Sláger FM értékesítése nincsen napirenden, hozzátette azonban, hogy üzletemberként azt az elvet vallja,

mindig van az a pénz, amiért bármi eladó, ilyen összeget azonban eddig senki nem kínált a csatornáért.

Azt, hogy Habony szívesen rátenné a kezét a leghallgatottabb budapesti rádióra előrevetítette, hogy  a Sláger FM nemrég sales house-t váltott, és a Trimedia Kft. helyett a miniszterelnökhöz rengeteg szállal kötődő cég, a Radio Sales House Kft. értékesti a reklámidejét.

Nemrég írtuk meg, hogy a Fidesznek már csak a rádió világában nincs országos hegemóniája, amit az Orbán-kormány az Andy Vajnához tartozó Rádió 1 révén akar megszerezni.

Valódi Hírek