Súlyos pedofilvád Lakatos Márkkal szemben: 15 éves intézetis fiú vallott a stylist ellen

Szorul a hurok.

Lakatos Márk stylist Batthyány téri lakása előtt tartottak tüntetést szombaton 18:00 órától Budapesten.

Az ügy előzménye, hogy az Ábrahám Róbert által szerkesztett Renitens nevű Youtube-csatornán megszólalt egy nevelőintézetben nevelkedett fiú, aki a műsorban részletes vallomást tett.

Az áldozat beszámolója szerint 15 éves volt, amikor egy közvetítőn keresztül Lakatos Márk a lakására csalta, ahol cipőért és némi pénzért orálisan kellett kielégítenie a stylistot.

A műsorban elhangzott az is, hogy Lakatos Márk kifejezetten utazhatott a gyermekotthonokban élő 18 év alatti, kiszolgálatott, befolyásolható fiúkra. Ábrahám szerint Lakatos Márknak külön embere volt, aki jutalék fejében felhajtotta számára az állami gondozásban élő kiskorú gyerekeket.

Az alábbi videóban 45:40-től kezdődik az inkriminált rész:


.

A szombati tüntetést azért tartották, mert az áldozat vallomásának öt nappal ezelőtti megjelenése óta Lakatos Márk minden jel szerint külföldre szökött az igazságszolgáltatás előtt. Programjait, köztük az érdi kultúrházba szervezett Lakatos Márk Show-t lefújták. A stylist a napokban a közszereplői Facebook-oldalát is törölte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Magyar Nemzet érdeklődésére megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben. A fiú videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a feljelentést megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, a BRFK pedig azt közölte, hogy

egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

Az eset azért is botrányos, mert Lakatos Márk az egyik reklámozója volt az Odakint most szörnyek járnak nevű februári influenszer-tüntetésnek, amelyet épp gyermekvédelmi céllal tartottak.

Az ügyben Lakatos Márk egyelőre nem szólalt meg.

A tüntetésről készült videót itt tudod megnézni:


.

Az eset további fejleményeiről beszámolunk lapunk hasábjain.

Valódi Hírek