Izzadhat Lázár János: Belenyúlt a miniszter sebébe az OLAF, máris ömlik a genny

Molnár Csaba levelet kapott az OLAF-tól Lázár János ügyében.

Megírtuk, hogy vizsgálatot indított az OLAF Lázár Jánosék kastélymutyija miatt. Az ügyben újabb fejlemény történt az elmúlt időszakban.

További adatokat és információkat kért az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Lázár János kastélymutyijában indított nyomozáshoz. Az ügy Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjének feljelentésére indult.

Most további információkat kérnek a nyomozáshoz

Megkeresést kapott Molnár Csaba az OLAF-tól, ennek keretében további információkat kérnek tőle a kastélymutyi ügyében indított nyomozáshoz.

„Hát, nem kell kétszer kérniük, az biztos”

– fogalmazott a DK-s EP-képviselő. A kastélymutyi ugyanis az Orbán Viktor és Lázár János páros legújabb lopási módszere – jegyezte meg.

A trafikmutyihoz vagy az autópálya-koncesszióhoz hasonlóan itt sem rúghatott labdába senki, kizárólag Orbán oligarchái. A lenyúlás lényege, hogy az Orbán–Lázár páros fogott 47 kastélyt, amit korábban fű alatt nem szerveztek ki az oligarcháikhoz, és

a magyar adófizetők pénzből milliárdokért felújítják.

Ezután már lehet is osztogatni privatizáció címén a Fideszhez hű kádereknek. Ráadásul teljesen ingyen.

„Nehogy már erre is költeni kelljen a lopott pénzből és valljuk be, hogy akármelyik ócska tolvaj csettintene az ötlet hallatán”

– foglalta össze.

Kapcsolódó: Molnár Csaba az OLAF-nál tesz feljelentést Lázárék ellen a kastélyprivatizáció miatt (+videó)

Lázár János azt gondolta, sima menet lesz, de az OLAF nem hagyja annyiban a bűnügyet

Azt gondolták, hogy könnyen megvalósíthatják ezt, de mégsem így lett. Az OLAF ugyanis nyomozást indított, azóta Lázár János cikkekben magyarázkodik, miért nem lopás, amit csinálnak – mondta a képviselő – és hozzátette, Lázár új nevet is adott a konstrukciónak, ami nem más, mint:

kastély-örökbefogadás (sic!)„.

Megállapította, hogy ez lett az új neve a tolvajlásnak.

Az OLAF tovább nyomoz, és azt kérik, hogy Molnár is segítse őket ebben. A videó végén elmondta, hogy válaszlevelében csatolt néhány dokumentumot, amely nagy segítségére lesz a nyomozóknak.

KAPCSOLÓDÓ

Molnár Csaba: Az EU vizsgálatot indított Orbán és Lázár enyveskezű mutyija miatt (+videó)

Molnár Csaba videóját a kastélymutyiról itt nézheted meg:

Valódi Hírek