Drámai híreket közölt a rendőrség Liam Payne haláláról

A zenész kábítószer hatása alatt állt, hallucinációi lehettek.

Megrázó részletek derültek ki Liam Payne haláláról

A rendőrség újabb részleteket közölt a tragikus körülmények között meghalt zenész, Liam Payne haláláról. A hatóság tájékoztatása szerint a One Direction 31 éves tagja

kábítószer hatása alatt követett el öngyilkosságot.

Beszámoltunk róla, hogy a fiatal zenész szerdán életét vesztette, miután kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. A rendőrség szerint nem véletlen balesetről van szó.

A zenész valószínűleg erős kábítószer hatása alatt állt, amely rohamokat és hallucinációkat váltott ki nála. A Buenos Aires-i rendőrség a TMZ-nek arról számolt be, hogy Liam Payne a kristály nevű drog befolyása alatt állt, amely rendkívüli eufóriát és mélypontokat is képes kiváltani a szert használóknál, akik gyakran agresszívvá is válnak az anyag miatt.

A rendőrség szerint öngyilkosságot követett el az énekes, aki

nem kiesett, hanem kiugrott a hotelszoba erkélyéről.

Közlésük szerint a kábítószer miatt változott meg a zenész viselkedése. A zenész szállodai szobájáról készült fotókon az látható, hogy a helyiséget feldúlták, a TV-t összetörték, a szobában pedig kábítószer-kellékek hevertek. Arra vonatkozóan egyelőre nincsenek pontos információk, hogy az énekes miért ugrott le az erkélyről, azonban megjegyezték, erős hallucinációi is lehettek a kábítószer miatt. Az ügyben továbbra is nyomoz a rendőrség.

Liam Payne

Payne, aki Wolverhamptonban született (Egyesült Királyság), először próbált hírnevet szerezni, amikor 2008-ban meghallgatásra jelentkezett az ITV The X Factor tehetségkutató műsorában, de Simon Cowell zsűri azt mondta neki, hogy „két év múlva térjen vissza”.

Meg is tette, 2010-ben még jobban lenyűgözte a bírákat, és négy másik egyéni reménységgel álltak össze, így megszületett a One Direction.

Az együttesnek négy brit első számú albuma és négy első számú kislemeze volt, valamint a toplisták élére kerültek szerte a világon, mielőtt bejelentették, hogy 2015-ben szünetet tartanak.

2017-ben Payne debütáló szóló kislemeze, a Strip That Down, amely a harmadik helyet érte el a hivatalos brit listán, és Rita Orával való együttműködése a For You című dalban – a Fifty Shades Freed filmzenéből – szintén a legjobb 10-be került.

2016-ban kezdett kapcsolatba kerülni a Girls Aloud sztárjával, Cheryl-lel, és a következő évben megszületett a fiuk, Bear. A pár 2018-ban szakított.

(tmz.com nyomán)

Kapcsolódó:

Drámai: Kijött a Liam Payne halálát megelőző 911-es vészhívás

Kizuhant az erkélyről, szörnyethalt Liam Payne, a One Directon énekese

Valódi Hírek