Kiderült, mi állhat Noszály Sándor összeomlásának hátterében

Noszály Sándor megpróbáltatásaira derült fény: lánya balesete is súlyosbíthatta mentális állapotát.

Noszály Sándor, a korábbi teniszező nehéz időszakon megy keresztül, amelyet nemcsak a múltbéli események, hanem egy nemrég történt családi tragédia is súlyosbított.

Bár a közösségi oldalain arról beszélt, igyekszik a jelenre koncentrálni és feldolgozni a múltat, lánya balesete komoly törést okozhatott mentális egészségében. Az esemény szintén súlyosbíthatta Noszály Sándor állapotát, hiszen egy idén áprilisi villamosbaleset során Szonját, Noszály lányát, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Megszólalt Noszály Sándor lánya balesete kapcsán

Április közepén a XI. kerületben történt balesetről Noszály nemrég nyíltan beszélt. Elárulta, hogy a szerencsétlenség az ő lányát érintette.

A fiatal lányt egy villamos ütötte el. Súlyos állapotban vitték kórházba.

Az események mély nyomot hagytak a teniszező lelkében, aki már egy ideje küzd a múltban történtek feldolgozásával. Noszály videóiban gyakran említi, hogy sikerült lezárnia korábbi életét. A lánya balesete viszont újabb kihívást jelentett számára.

A villamosbaleset után Noszály Sándor különböző közösségi felületeken is megosztotta érzelmeit és a történteket. Ezekben elmondta:

lánya életéért ő maga is küzdött.

A drámai események után a teniszező viselkedése ingadozott, ami miatt követői és szerettei is aggódni kezdtek érte. Egyes felvételeken zavart állapotban beszélt, és lánya balesetére utalt, ami további kérdéseket vetett fel.

Az eset rámutatott arra, hogy bár Noszály látszólag próbál a jelenben élni, a múlt traumái, valamint lánya súlyos balesete tovább rontották mentális állapotát. A teniszező már nemcsak a korábbi válását, hanem a családját ért tragédiát is megpróbálja feldolgozni.

Barátai is aggódnak Noszály Sándorért

Nemrég arról is írtunk, furcsán viselkedik Noszály Sándor. Barátai aggódnak az állapotáért. Az elmúlt egy hétben az 52 éves korábbi teniszező meglehetősen furcsa dolgokat oszt meg a közösségi oldalán. Noszály naponta több videót is közzétesz, ahol összefüggéstelenül beszél hihetetlen történetekről, majd ezeket gyakran törli, később pedig újabb videókat oszt meg.

A volt sportoló már egy hete az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik. A múlt pénteken aggasztó viselkedése miatt a barátai hívták ki rá a rendőrséget. Noszály később megerősítette: ez valóban így történt.

@legjobbcsopi #noszálysándor ♬ Inspirational – neozilla


(BorsOnline)

Valódi Hírek