Betelt a pohár a magyaroknál – Irgalmatlanul kiosztották a miniszterelnököt a kommentelők

Nem kímélték Orbán Viktort a kommentelők, még a híveinek is sok volt a dicshimnusz.

Orbán Viktor egy olaszországi szélsőjobboldali párt, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén tartott beszédet. Erről videót is posztolt közösségi oldalán.

Felszólalásában a magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy a Patrióták Európáért nevű szélsőjobboldali pártszövetség tagjai sikeresen tudnak kormányozni. Azt állította, hogy nálunk ma teljes foglalkoztatás van, ráadásul támogatják a családokat és megfékezték a bűnözést, stb.

Csakhogy a kommentelők nem értettek egyet a magyar miniszterelnök állításaival. Nagyon mélyre kell ásni a hozzászólások között, ha olyan kommentet keresnénk, ami egyetért Orbánnal.

Egy kommentelő például egyetlen mondattal megcáfolta a miniszterelnök minden kijelentését:

Más azt rótta fel neki, hogy amíg ő az olasz szélsőjobboldali párt gyűlésén szónokol, addig miatta nem jönnek Magyarországra az EU-s pénzek:

Persze, az összeomló forint árfolyamot sem hagyták szó nélkül a kommentelők.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, felszólalásában Orbán arról is beszélt,

„az olaszok és a magyarok két szabadságharcos nép, és mi az ő örököseik vagyunk. Sohasem adjuk meg magunkat, sohasem adjuk fel a szabadságunkat, és sohasem engedjük át az országunkat idegeneknek.”

Csakhogy a miniszterelnök azt már nem jegyezte meg, hogy

Orbán Balázs ennek épp az ellenkezőjére utalt.

A magyar kormányfő európai hazafinak is nevezte a köztörvényes bűnöző Matteo Salvinit, akit értékelése szerint Magyarországon hősként ünnepelnek.

Valódi Hírek