Orbán Viktor vasárnap rászabadította a kobráját az olaszokra: „Nem adjuk oda!”

Orbán Viktor Olaszország területén villogtatta meg ösztöneit.

Olaszország Orbán Viktor új fellegvára?

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisváros mezején tartottak.

A magyar miniszterelnök – aki a nagygyűlés díszvendégeként szólalt fel több más európai jobboldali politikus mellett – emlékeztetett: Magyarországon ma az 1848-as szabadságharc hősei emlékére nemzeti emléknap van. Persze, azt már nem jegyezte meg, hogy a szabadságharcosok emlékét éppen Orbán Balázs gyalázta meg, ezért a közelgő ’56-os forradalom évfordulóját fel sem emlegette, nem véletlenül.

Az olaszok és a magyarok két szabadságharcos nép, és mi az ő örököseik vagyunk. Sohasem adjuk meg magunkat, sohasem adjuk fel a szabadságunkat, és sohasem engedjük át az országunkat idegeneknek. Nem adjuk oda se a brüsszeli bürokratáknak, se a globális pénzhatalmaknak, se a migránsoknak

– fogalmazott, hozzátéve, hogy Olaszország az olaszoké, Magyarország pedig a magyaroké.

Orbán Viktor Olaszország területén méltetta bűnöző haverját

A magyar kormányfő európai hazafinak (sic!) nevezte a köztörvényes bűnöző Matteo Salvinit, akit értékelése szerint Magyarországon hősként ünnepelnek (nem vicc, tényleg ezt mondta – a szerk.), mert lezárta a határokat és megvédte az olaszok otthonait és Európát is.

Ezért kitüntetést érdemelne, nem pedig büntetőeljárást – tette hozzá Orbán Viktor, aki a Salvini elleni, az illegális migrációval kapcsolatban indított eljárást a baloldal (sic!) és egész Európa szégyenének nevezte. Tehát ezzel a független bíróságok döntését kérdőjelezte meg.

Emlékeztetett arra is, hogy Magyarország 14 éve sikeresen harcol a nemzetközi baloldal ellen. A magyarok küldetése, hogy bebizonyítsák, a baloldal legyőzhető.

Orbán már megint háborús példákkal operál

Mi ötször legyőztük őket

– jelentette ki. Mi sikeresebben kormányzunk, mint a baloldal, a patrióták sikeresebben kormányoznak, mint a nemzetközi baloldal – tüzelte fel hamis szólamaival közönségét.

Kitért arra is, hogy Magyarországon ma teljes foglalkoztatottság van (amely olyannyira igaz, hogy egymillió ember menekült el a nélkülözés elől az országból – a szerk.). Az adókat csökkentik, a béreket növelik, segítik a vállalkozásokat és megvédik a családokat – állította. „Nem engedjük, hogy viccet csináljanak a házasságból, nem engedjük, hogy bohócot csináljanak a családjukat szerető emberekből

– mondta a meleg- és pedofilbotrányoktól sorjázó párt feje.

Vajon mennyire kellett visszatartania a röhögést a hazugságai közben?

Családok nélkül nincs jövő – mondta Orbán Viktor, aki szólt arról is, hogy a magyar alkotmány rögzíti: „a házasság egy férfi és egy nő [között jön létre – a szerk.]”. Azt is kimondja az alaptörvény, hogy az apa férfi, az anya nő – tette hozzá, kiemelve: ez akkor is így lesz, ha a nemzetközi baloldal „a feje tetejére áll„.

Kitért arra is, hogy Magyarországon a bűnözést letörték (sic!), a bűnözőket bezárták – kivéve persze az embercsempészeket, akiket éppen a kormánya engedett ki tavaly.

Az én hazám Európa legbiztonságosabb országa

– fogalmazott, és még mindig nem tört ki nevetésben.

Kiemelte, Magyarország nem engedi be az illegális migránsokat, megvédi a határokat. A határ engedély nélküli átlépése bűncselekménynek számít, „csak az jöhet be, akinek engedélyt adunk„, és ezt a határokon kívül kell megvárni. Magyarországon a migránsok száma nulla – közölte, hozzátéve: „mi nem adjuk át az országunkat„.

Már megint a felsőbbrendűségét hangsúlyozza

Nem engedjük, hogy megváltoztassák a kultúránkat, Magyarország a mi otthonunk és otthon akarjuk benne érezni magunkat – hangsúlyozta.

Orbán Viktor kiemelte, az európai baloldal és a brüsszeli bürokraták ma együtt büntetik Magyarországot, mert nem engedjük be a migránsokat, mert megvédjük Európát. Emlékeztetett: Magyarország 200 millió euró büntetést kapott, minden nap egymillió eurót fizet, mert nem engedi be a migránsokat.

Ez szégyen, ez Brüsszel szégyene

– fogalmazott. Hozzátette, ha tovább büntetnek bennünket, akkor a migránsokat Budapestről Brüsszelbe fogjuk szállítani.

Ha migránsokat akarnak, meg fogják kapni

– fenyegetőzött.

Olasz–magyar szélsőséges összefogást szorgalmaz

A hallgatósághoz fordulva kiemelte: „Olaszország erős, nagy és gazdag ország, ha mi meg tudtuk csinálni, ti is meg tudjátok„. Ne higgyétek, hogy ez lehetetlen, ez lehetséges, mi, magyarok vagyunk az élő példa. Legyetek elszántak, bátrak, és kövessétek ez olyan nagyszerű vezetőket, mint Matteo Salvini! – buzdította a gyűlés résztvevőit.

Orbán Viktor figyelmeztetett, „a mi Európánk bajban van„. Európa ma rosszabb hely, mint tíz évvel ezelőtt volt, veszélyesebbé váltak az utcák, migránsok tartják félelemben a békés európai embereket, nem tisztelik a törvényeinket és a rendőreinket sem – állította, ezzel arra ráerősítve, milyen elképesztően biztonságos ország a hazánk.

Hozzátette azt is: aggódunk a gyerekeink jövője miatt, félünk belegondolni, milyen lesz az élet tíz– húsz év múlva.

Elmondása szerint az Európai Uniót a béke érdekében hozták létre, de Európában háború van, ukrán– orosz háború, és Brüsszel a béke helyett háborúzó féllé vált. Jó tudni, lévén, Ukrajna nem az Európai Unió tagja…

Orbán Viktor Olaszországban is az EU ellen hergel

Közben a bürokraták tönkreteszik az európai gazdaságot – jegyezte meg, rámutatva: az európai emberek egyre nehezebben tartják el a családjukat, az európai cégek egyre nehezebben maradnak talpon.

Kijelentette: az európai baloldal mindent elrontott, a brüsszeli bürokraták nem az európaiak érdekét szolgálják, hanem a sajátjukat. Ha ez így megy tovább, arra rámegy az Európai Unió – figyelmeztetett.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy eközben az Európai Parlamentben (EP) a patrióták képviselőit megfosztják a jogaiktól, Brüsszelben üldözik a hazaszerető embereket, a szuverenistákat, sőt pénzt küldenek a hazafiak ellen harcoló baloldaliaknak.

Folytatja a riogatást

Bár a mi szívünkben Magyarország és Olaszország az első, nem fordíthatunk hátat Brüsszelnek. Ha átengedjük a baloldalnak, meg fogják buktatni a patrióták nemzeti kormányait, ahogy Lengyelországban is tették – ijesztgette a hazugságokra fogékony közönségét.

Szavai szerint ezért Brüsszelből nem kivonulni kell, hanem bevonulni; Brüsszelt vissza kell venni a bürokratáktól, és oda kell adni az európai embereknek.

Összefogást emleget a széthúzást szító kormányfő

Össze kell fognunk – hangsúlyozta a magyar kormányfő, azzal dicsekedvén, hogy Olaszországban jobboldali kormány alakult, majd Geert Wilders Hollandiában, Herbert Kickl Ausztriában és Andrej Babis a cseh szenátusi választáson győzött.

Megalakították továbbá a Patrióták európai csoportját, amely már a harmadik legnagyobb képviselőcsoport az Európai Parlamentben.

Meg kell magunkat erősítenünk, és tovább mennünk a jobboldal európai egyesítésének útján! – hergelte fel közönségét.

Hozzátette: „a küzdelem végén megfordul Párizs, visszavesszük Varsót, és mi leszünk Európa legnagyobb politikai ereje. Akkor kézbe vesszük a brüsszeli politikát, és újra naggyá, erőssé, gazdaggá és szabaddá tesszük Európát” – vágyakozott Orbán Viktor.

(MTI korrigálva/Nyugati Fény)

Valódi Hírek