Ez már súlyos paranoia: Magyar Péter szerint Hadházyék szervezkednek ellene Duna Párt néven

Sírjunk vagy nevessünk?

A Telex nevű Tisza-párti propagandaoldalnak adott interjút Magyar Péter hétfőn.

A Magyar Péternek hónapok óta teljes gőzzel, már-már a tiltott pártfinanszírozás kérdését felvető intenzitással kampányoló portál munkatársa az egy órás interjú során egyetlen kellemetlen kérdést sem tett fel a politikusnak, végig kedélyes alákérdezős mederben folyt a beszélgetés.

A videóban Magyar elővezette legújabb paranoiáját: szerinte Hadházy Ákos azért kapargatja a Diákhitel Központ túlárazott szerződéseit, mert van egy szerveződés Budapesten, amit szerinte ellenzéki képviselők a Tisza ellen hoztak létre. Magyar azt állította:

„Duna Párt vagy Egyesület néven hoznának létre egy kooperációt, amivel a Tisza ellen szervezkednének. Hadházytól, Karácsony Gergelyen át, Csárdin, Hajnal Miklóson és Szabó Tímeán át mindenkit próbálnak összelapátolni.”

Az új párt vagy egyesület létezésére, annak feltételezett tagjaira Magyar semmilyen bizonyítékot nem hozott, csak bedobta azt a levegőbe.

A politikus legfrissebb bornírtságára Hadházy Ákos a Facebook-oldalán reagált, azt írta:

„Magyar Péter képviselő úr olyan butaságot mondott ma rólam a Telex műsorában, hogy muszáj elszámolnom tízig – de lehet, hogy ezerig –, nehogy valami olyat írjak hirtelen felindulásomban, amit később megbánok.”


.

Valódi Hírek