Hatalmas botrány a parlamentben: Kövér elnémította Gyurcsány mikrofonját, de ő állva maradt és visszaszólt a bajszos gazembernek

Elképesztő stílusban ugatott a házmester a volt miniszterelnökkel.

Botrányosan indult a parlament hétfőn: Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke felszólalásában a politikai árulásról beszélt, amely Orbán Balázs múlt heti interjújában öltött testet (amelyben a miniszterelnök politikai igazgatója arról beszélt: Magyarország megadná magát egy orosz támadásnak, és nem harcolna a függetlenségéért, mint Ukrajna).

Gyurcsány szerint ez az árulás 15 éves múltra tekint vissza: emlékeztetett rá, hogy Orbán Viktor 2009. novemberében Szentpéterváron 15 percre négyszemközt találkozott Vlagyimir Putyinnal, amely után Magyarország addigi legoroszellenesebb politikusa úgy érkezett vissza, mint az egyik legoroszpártibb politikus.

Gyurcsány szerint az elmúlt 15 évben kiteljesedő fideszes árulásnak ez a 15 perc volt a kezdete, amikor kiderült, hogy Oroszország vezetője valamivel markában tartja Orbán Viktort, aki emiatt eladta önmaga becsületét, eladta hazája becsületét, hazája függetlenségét.

„Magyarországnak ma áruló kormánya és áruló miniszterelnöke van”

– hangoztatta Gyurcsány, akitől ezen a ponton Kövér László házmester indulatosan elvette a szót, és elkezdett minősíthetetlen stílusban ugatni vele.

Kövér megpróbálta elnémítani, leültetni Gyurcsányt, aki azonban állva maradt és immár kikapcsolt mikrofonnal, pusztán a saját hangjával vitába szállt Kövérrel.

A botrányos jelenetet itt nézheted meg:


.

Néhány perccel később Gyurcsány egy élő videóban jelentkezett be az oldalán, amelyben végigmondta a felszólalását, amelyet Kövér nem engedett neki befejezni:


.

FRISSÍTÉS: Kövér László alkotmányellenes viselkedése miatt a DK bejelentette: nem vesznek részt a parlament hétfői ülésén. Részletek itt:

FRISS: Kövér László ocsmány viselkedése miatt a DK nem vesz részt a parlament hétfői ülésén

.

Valódi Hírek