Hont András kiakadt Puzsérra: Undorító, amit a kritikus művel

Magyar Péter áldozatait üti az egykori „független értelmiségi”.

Hónapok óta Magyar Péter túlbuzgó propagandistájaként működik a nyilvánosságban Puzsér Róbert egykori kritikus, jelenlegi Tisza-aktivista. Ennek a feladatnak kétségkívül az egyik legundorítóbb része, hogy Puzsér sorban járatja le azokat a nőket, akik Magyar verbális abúzusának áldozatai voltak, és beszámolnak azokról a traumákról, amelyeket a nárcisztikus pszichopata férfi mellett átéltek.

Hont András publicista szerint az a lejáratókampány, amit Puzsér folytat Magyar Péter exbarátnőivel szemben, semmiben nem különbözik a Megafon módszereitől.

Hont a közösségi oldalán bemutatott két, egymásra kísértetiesen emlékeztető Puzsér-posztot: a kritikus néhány hónap különbséggel hasonló módon próbálta hitelteleníteni a Magyar Péter valódi személyiségéről beszámoló Varga Juditot, majd Vogel Evelint.

Hont András az alábbi képpel foglalta össze Magyar és Puzsér viszonyát:

.

Hont emlékeztetett arra is, hogy a Magyar Péterért rajongó állítólagos áldozatvédők és feministák (pl. Mérő Vera) most sunyin hallgatnak, és nem hangoztatják azt az egyébként lépten-nyomon ismételgetett elvüket, mely szerint mindig az áldozatnak kell hinni, amíg az ellenkezője be nem bizonyosul.

A publicista posztját itt találod:


.

Kapcsolódó cikkeink:

Vogel Evelin: Magyar Péter mindenkit átvert, ő nem az, akinek látszik

.

FRISS: Megszólalt a pszichológus Vogel Evelin interjúja után

.

Valódi Hírek