Molnár Csaba: Így lett véglegesen istentelen, hazaáruló és családellenes a NER

Orbán Viktor eladta Magyarországot.

Az Orbán által kiépített rendszer istentelen, hazaáruló és családellenes

Szokatlanul kemény hangvételű bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

A politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy az állampárt régóta használja a magyar jobboldal régi jelszavait, mint az Isten, haza, család, azonban sosem hittek ezekben igazán, mára pedig már a látszatot sem tudják fenntartani.

A politikus hangsúlyozta: Az orbáni rendszer istentelen, hazaáruló és családellenes.

Molnár Csaba bejegyzését alább közöljük:

„A Fidesz régóta használja a magyar jobboldal régi jelszavát: Isten, haza, család.

Sosem hittek ezekben igazán, de mára már a látszatot sem tudják fenntartani.

Nézzük meg tételesen, hogyan lett véglegesen istentelen, hazaáruló és családellenes a NER:

1. Isten? Nyomai sincsenek már. A keresztény egyházakat elfoglalták, pénzügyi lélegeztető-csövön tartják, politikai és kampányszervezetként működtetik. A Fideszt kirúgták az európai kereszténydemokrata pártcsaládból is. A NER papjai, az új békepapok egymás után buknak le, van aki orgiákkal, van aki pedofíliával.
Az istenes vonal vezető arca, Semjén Zsolt, egy tizedvonalbeli, befolyás nélküli politikus, aki jól elvan a maga kis vadászós-templomos világában. Mára az egyetlen dolga a lebukott papok mentegetése maradt.

2. Haza? Na ez sincs már. Évek óta zajlik az ország kiárusítása Putyinnak és Kínának, hatalmas, az ük-ükunokáinkat is terhelő hitelekkel, felesleges beruházásokkal. Szuverenitásvédelmi hivatal lett, de a szuverenitásunk régóta megszűnt.

Nem a nyugat, nem Brüsszel vette el. Hanem Orbán adta el keletre.

Ennek a politikának a fő arca, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója maga vitte be a végső döfést. Paradox módón a főfő nemzeti szuverenistánk árulta el, hogy

egy orosz támadás esetén ők nem védekeznénk, hanem feladnák az országot az agresszor hatalomnak.

Vagyis Haza sincs már, a hazafias szólamok minden korábbinál hamisabban csengenek.

3. Maradna a család, az orbáni világ harmadik fő szlogenje. De mára az is megszűnt. A családtámogatási politika valójában a tehetősek további gazdagodását szolgálja. A családi pótlék ugyanannyi, mint amennyi a NER előtt volt. A születések száma történelmi mélyponton van –

szinte senkinek sincs már kedve gyereket szülni ebben az országban.

Ennek a politikának is megvolt a fő megjelenítője: Novák Katalin, aki családügyi miniszterből lett köztársasági elnök. Aztán kegyelmet adott egy pedofilsegítőnek.

Nesze neked, Család.

Az orbáni rendszer istentelen, hazaáruló és családellenes.

Van még persze néhány ilyen a világon. De abban mégis egyedülálló a NER, hogy mindhárom fő szlogenjének a végső bukását pont azok a személyek jelképezik, akiknek az lett volna a dolguk, hogy ezeket megjelenítsék.

Semjén Zsolt, Orbán Balázs, Novák Katalin. Ők voltak Orbán Fidesz-módi földszintes szentháromsága. Novák megbukott, Orbán Balázs efelé halad, Semjén meg soha nem létezett.

Szép munka!”

(Molnár Csaba/Facebook)

Valódi Hírek