A városi bringások kedvenc eszköze a kosár!

Szuper hírünk van a biciklis társadalom részére, mert a kerékpáros kosarakat illetően nem csak a klasszikus fémkosarak közül válogathatunk. A divat, a funkcionalitás és a kényelem is szerepet játszik abban, hogy milyen modellekkel találkozhatunk a piacon.

Ezek a darabok ugyanis nemcsak a praktikum miatt hasznos kiegészítők, hanem a városi közlekedés ikonjai is a kerékpárok kormányain és csomagtartóin. Természetesen a bicikli szempontjából szinte teljesen mindegy, hogy melyik modellt választjuk, de nekünk viszont nem.

Tarts velünk, és mutatunk néhány modellt, amivel tökéletes társra találhatsz a városi bringázáshoz. Minden bicaj és tulajdonosa megtalálhatja a kedvenc kosarát, ami a kerékpár tökéletes kiegészítője lehet.

Szövet kosarak, amik divatos kiegészítők is egyben

A JóBringa kosarainak kínálatában az ACID márka is számos színben megtalálható a szövet változatok között, amik mellett a többi is képviselteti magát, amikről még szó lesz. Ezek a modellek viszont a hordozhatóságuk miatt nagyon népszerűek.

Kifejezetten azért szeretjük őket, mert pillanatok alatt fel-, és leszerelhetőek, amik a cipekedést nagymértékben megkönnyítik. A városi forgalomban még az is az előnyükre írható, hogy pillekönnyű súllyal rendelkeznek, így nem jelentenek terhet a kerékpár számára sem.

Rengeteg színben kaphatóak, emellett pedig bizonyos modellek vízállóak is, így akár esőben is biztonságban van a tartalmuk. Azokban az időkben pedig, amikor nincs rájuk szükség, egyszerűen csak össze kell hajtani, és kis helyen elférnek.

Rattan változatok

A természetes anyagok kedvelői számára a rattan kosarak igazi csemegét jelentenek. A vintage és a retro kerékpárok egyik legdivatosabb kiegészítői, amik valóban a régi időkre emlékeztetnek minket.

A kinézetükkel ellentétben meglehetősen strapabíróak, ami lehetőséget ad arra is, hogy nagyobb súlyokat szállíthassunk bennük. Ezt pedig a fémváznak is köszönhetjük, amivel meg vannak erősítve. Így a mindennapi használatra is alkalmasak.

Talán az egyetlen hátránya, hogy a karbantartásukról gondoskodni kell. Olyan bevonattal vannak ellátva, amik ellenállnak az időjárásnak, de azért időnként rájuk férhet a megfelelő kezelés.

Hagyományos, fémből készült, strapabíró kosarak

A klasszikus modellek sem maradhatnak ki a felsorolásból, amik a leginkább strapabíró megoldások közé tartoznak. Rengeteg változatban megtalálhatóak, amik között akadnak olyanok, amik fix rögzítésűek, de olyanok is, amik leszerelhetőek.

A korrózióálló bevonatnak hála nem árt nekik sem a hó, sem az eső, de még az erős napsütés sem, így hosszú távú társak lehetnek a biciklin. Nagyon fontos előnyük az is, hogy nagyon könnyű a tisztításuk, így még az sem lehet akadály, ha összepiszkolódnak.

A hosszabb utakon már egy kicsit hátrányosabb lehet a menet, mert ezeknek a modelleknek a súlya befolyásolhatja a teljesítményünket is.

Bármelyikre esik a választásunk, minden bizonnyal hasznos és stílusos kiegészítőkre tehetünk szert általuk. Így a praktikum mellett a kerékpár megjelenése is autentikus lehet.