Donald Trump neje kiáll meztelen fotói mellett

Melania Trump megvédte a képeket.

A Egyesült Államokban durvul a választási kampány: Donald Trump feleségének, Melania Trumpnak egykori meztelen fotói is terítékre kerültek.

A kampány mindenhol kegyetlen

Ha kampány van, akkor nyilván annak megfelelően kell eljárni. Az Egyesült Államokban ez még nálunk is durvább meneteket jelent az ellenfelek képzeletbeli bokszmeccsein.
Most ismét az került a „köz” figyelmének középpontjába, hogy Melania Trump, a volt elnök felesége 1996-ban meztelenül, illetve 2000-ben majdnem teljesen meztelenül fotózkodott.

Ez egyébként nem különösebben meglepő, ugyanis a volt First Lady glamour modellként tevékenykedett, mielőtt úgymond visszavonult a fiát, Barront felnevelni. Az amerikai társadalom furcsa erkölcsi felfogását
példázza, hogy egy meztelen emberi test bármikor nagyobb felháborodást tud náluk kiváltani, mint az, hogy

minden napra jut egy iskolai lövöldözés,

mert nem tudják elengedni a fegyverviseléshez való jogot.

Melania Trump reagált

Ennek megfelelően Melania Trumpnak valamit reagálnia kellett, miután ismét elővették a pőre fotók témáját. Úgy tűnik, kerülni akarta, hogy valamilyen politikai üzenetet fogalmazzon meg védelmére, bár ez
republikánusként nem is lett volna olyan egyszerű, így úgy döntött, hogy a művészettel hozakodik elő.

„Miért is vállalom fel büszkén a meztelen modell-munkáimat? Sokkal fontosabb kérdés, hogy a média miért döntött úgy, hogy az emberi forma ünneplését egy fotósorozatban kell górcső alá vennie?

Már nem vagyunk képesek rá, hogy értékeljük az emberi test szépségét? A történelem során a művészetek mesterei csodálták az emberi test formáját, amely őszinte és érzelmeket és csodálatot váltott ki.

Tisztelnünk kéne a testünket és melléállni annak az időtlen tradíciónak, hogy

a művészetet az önkifejezés eszközeként használjuk”

– mondta videóüzenetben a volt First Lady.

Valódi Hírek