Egy verhetetlen program céges rendezvényre

A cégek életében a csapatépítő rendezvények rendkívül fontosak, mert erősítik az összetartozás érzését, valamint elősegítik azt, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást. Most bemutatunk egy olyan programlehetőséget, amellyel a vállalatok egy életre szóló élménnyel gazdagíthatják munkavállalóikat.

Sétarepülés hőlégballonnal

Igen, a hőlégballonos sétarepülés az, amire gondoltunk. Egy ilyen esemény nemcsak ahhoz járul hozzá, hogy a munkatársak jobban összecsiszolódjanak, hanem a munkáltató is kifejezheti vele, mennyire értékeli a kollégák erőfeszítéseit a mindennapokban, hiszen a hőlégballonos repülés igazán nem mindennapi kaland. A Goballoon szervezésében kifejezetten cégek számára elérhető csomagok is rendelkezésre állnak, így biztosan megtalálják a megfelelő opciót a repüléshez.

A hőlégballonos repülés nagyban eltér az összes repülési formától – elsődlegesen ez adja a különlegességét. A kirándulás idején teljes mértékben a szélre bízzuk a repülés irányát, és teljes panorámaképet kaphatunk az alattunk elterülő tájról.

Nem kell aggódni, mert ezek a sétarepülések teljes mértékben biztonságosak. Erről a magasan képzett pilóták gondoskodnak. Az ő feladatuk, hogy a speciális időjárási körülményeket figyeljék, és ha úgy ítélik meg, akkor a program lemondásra kerül. A felszállást minden esetben megelőzi egy biztonsági tájékoztatás, amelynek során informálódunk arról, hogy mit szabad és mit nem szabad tennünk odafent, hogy mindenki élvezhesse az utazást.

Sétarepüléses csomag cégek számára

A sétarepülésen kívül lehetőség van függeszkedésre, csoportos repülésre is, melyet kifejezetten cégek, illetve csoportok számára alakítottak ki. Míg a klasszikus sétarepülés során legfeljebb 12 ember szállhat fel, addig a csoportos repülésnél akár 50 fő is szállhat a magasban egyszerre.

Ezeken az alkalmakon a szervezők fontosnak tartják, hogy biztosítsák a csoport számára a privát szféra lehetőségét, tehát ezeken az alkalmakon csak a pilóták és a céges csapat vesz részt.

Néhány hasznos tudnivaló a hőlégballonos repüléssel kapcsolatban

Fontos információ a repülésekkel kapcsolatban, hogy bár egész évben lehet hőlégballonnal repülni, de április 1-e és október 31-e között a melegebb hónapokban csupán néhány óra – napfelkelte után és naplemente előtt – alkalmas a felszállásra.

Azt is jó tudni, hogy az időjárás bármikor beleszólhat a programtervbe: rossz idő esetén a repülést lemondják a szervezők, mert ezzel tudják garantálni mindenki biztonságát. Ilyenkor természetesen a beszállókártya érvényes marad, és lehetőségünk lesz egy másik időpontot foglalni.

A teljes program időtartama nagyjából 3-4 óra, amiből kb. 50-70 percet tölthetünk a magasban. Az irányt sosem lehet tudni előre, így a landolás helyét sem – ettől válik igazán különlegessé az élmény.

Látható tehát, hogy egy ilyen céges rendezvény remek lehetőséget ad arra, hogy a munkatársak egy kicsit kiszabaduljanak a mindennapok mókuskerekéből, és csodás élménnyel gazdagodhassanak.